arrow_drop_up arrow_drop_down
Art Deco invloeden en geometrische patronen op de muur

in Behang

Art Deco invloeden en geometrische patronen op de muur


De herfst deed afgelopen week weer zijn intrede en dat is direct te merken. Tijd om uw interieur klaar te maken voor het najaar dus. S’avonds de kaarsen aan maakt het direct al een stuk gezelliger in huis, maar u kunt meer doen. Denk bijvoorbeeld is aan nieuw behang. In dit blog alles over de nieuwe BOLD-Collectie van Eijffinger.

BOLD

Strakke lijnen, krachtige patronen en vele kleuren. Maak kennis met BOLD. Een opvallende nieuwe Eijffinger collectie die lef en gelaagdheid combineert met oversized geometrische patronen, ruiten en Art Deco dessins. Stoer en chic, maar tegelijkertijd ook zacht. Suède, krijt, lak en metallic geven een verrassende mix van structuren met een uniek effect. Op de uni’s rollen glinsterende golven van glaskristal of grove haast aaibare tweed patronen.

Kleuren
Stijlvolle kleuren, geïnspireerd op de mode, geven de BOLD-collectie een moderne uitstraling. Van subtiel zand, metallic brons, vergrijsd linnen, celadon tot notenhout en industrieel grijs, vintage blauw, lakzwart en poeder roze.

Wallpowers

De BOLD-collectie bevat ook nieuwe wallpowers, wandgrote afbeeldingen met intrigerende dessins. Van kleurrijke energieke rondingen tot optisch ongrijpbare geometrische patronen en sterke abstracte vormen. De kleurvlakken opgezet met kunstzinnige verfstreken en balancerende stenen vormen haast een schilderij op zich.

Home Fashion

Het nieuwe Eijffinger Bold behangboek is zeer binnenkort te zien in de showrooms van Home Fashion. In onze showrooms kunt u dit behang niet alleen bekijken, we helpen u graag met combineren. Of dit nu is met uw bestaande interieur of juist met nieuwe kleuren, raambekleding en vloerbedekking. Daarnaast kunnen we adviseren over de manier van plakken. De dessins uit deze BOLD-collectie zijn namelijk op verschillende manieren te plakken en creëren steeds weer een ander grafisch patroon op de muur. Maak uw eigen statement en ga voor een maximaal resultaat.

Reactie plaatsen