Artelux gordijncollectie voorjaar 2023

Artelux heeft een nieuwe voorjaarcollectie met gordijnstoffen gelanceerd. In de hoofdrol een koninklijk kleurenpalet. Gordijnstoffen met een chique uitstraling, gecreëerd door de warme tinten. Kleuren als donkerblauw, saliegroen, goudgeel en koper passen perfect bij de luxe Artelux stijl.

Als elegante gordijnen perfect passen bij uw persoonlijke smaak is de nieuwe Artelux collectie vast iets voor u. De sierlijke collectie heeft voor ieder wat wils. Zo hebben ze: kamerhoge sfeermakers, voorzien van elegante dessins, maar ook minimalistische, tijdloze inbetweens, die net wat meer warmte en aankleding bieden. Ontdek de collectie nu zelf!

Artelux Bora

Deze gordijnstof, gemaakt van 10% Linnen en 90% pes is leverbaar in 15 natuurlijke kleuren.

Artelux Catalpa

Artelux Catalpa is een prachtige transparante stof van 100% gerecycled pes.
Deze stof is leverbaar in 23 kleuren.

Artelux Clover

Deze gordijnstof is eveneens gemaakt van 100% gerecyclede pes en leverbaar in 38 kleuren.
Clover is ook geschikt voor vouwgordijnen.

Artelux Jungle

De gewaagde Jungle stof is gesloten, gemaakt van 100% pes en leverbaar in 4 kleurvarianten.

Artelux Moesson

Met gordijnstof Moesson blijven we in de junglesferen. Deze weelderige stof is gemaakt van 100% pes en leverbaar in 3 kleurvarianten.

Artelux Oleander

Effen gordijnstof Oleander is gemaakt van 100% vlamvertragende pes. Deze gesloten stof is ook geschikt om vouwgordijnen van te maken en leverbaar in 18 prachtige kleuren.

Artelux Woud

En tot slot; Artelux Woud, een transparante stof, waarvan het lijkt of er een subtiel gouddraadje in verwerkt is. Woud is leverbaar in 18 natuurlijke tinten.

Ontdek de nieuwe Artelux stoffen in onze Home Fashion showrooms.