Artelux gordijnen voor verschillende woonstijlen

Artelux gordijnen voor verschillende woonstijlen

Artelux brengt al sinds 1992 sfeer in huis. Met tijdloze, elegante en onderhoudsvriendelijke gordijnstoffen weten zij keer op keer te vernieuwen. De kracht zit hem in de rijke en sfeervolle gordijnstoffen, waarbij functionaliteit en uitstraling haarfijn samengaan. Ontwerp en ontwikkeling van de collecties vindt plaats in Nederland.

Artelux biedt zowel prachtige uni’s als unieke dessins. De collectie gordijnstoffen bestaat uit onder andere uni-stoffen in een breed kleurenpalet, variërend in structuur, materiaal en stijl. Ook vindt u in de Artelux-collectie transparanten, ausbrenners, eigentijdse drukstoffen en luxe velvets.

Artelux Schelp

Landelijk

Wanneer u van landelijk wonen houdt, heeft u de gordijnstoffen voor het uitkiezen bij Artelux. Landelijk wonen staat, volgens Artelux, voor puur wonen en behaaglijkheid in een ambiance vol natuurlijke kleuren en materialen. Bij deze landelijke sfeer passen natuurlijke kleuren en materialen perfect. De natuurlijke vezel en soepel vallende stof van landelijke gordijnen, laat zich goed combineren met materialen als hout en steen. De collectie van Artelux biedt volop keuze in tijdloze landelijke gordijnen van linnen en katoen voor een natuurlijke, stijlvolle en rustieke uitstraling van uw interieur.

Artelux Lente

Links Artelux Blond | Rechts Artelux Bamboe

Liefelijk

Een belangrijk sfeerbepalend element in uw interieur is kleur. Dit jaar zien we veel pastellen, met name roze is ontzettend populair in 2019. Prachtige, warme oudroze kleurnuances, vergrijsd roze en andere ‘’nude’’ tinten. Wanneer u deze trendkleuren terug wilt laten komen in uw interieur biedt Artelux een breed scala aan gordijnstoffen in deze liefelijke kleuren. Of u nu gaat voor effen kwaliteiten of fleurig patroon.

Artelux Lupine

Artelux Magnolia

Elegant & Warm

Een warm en sfeervol interieur is niet trend gebonden. Artelux heeft diverse warme tinten in de collectie en luxe stoffen met patronen. De ‘’New Velvets’’ collectie is ook bijzonder geschikt wanneer u uw interieur een warme uitstraling wilt geven. Deze veloursstoffen hebben een warme en rijke uitstraling. De prachtige glans van het velours geeft tevens een gevoel luxe.

Links Artelux onyx | Rechts Artelux Cypres

Sfeer in uw interieur

Spreekt één van deze interieurstijlen u aan? Door uw raambekleding te vervangen verandert u gemakkelijk de sfeer in uw interieur. Kom eens langs in onze Home Fashion showrooms en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Reactie plaatsen