Artelux Luxury Living

Artelux Luxury Living


De najaars/winter collectie van Artelux past perfect bij de kleuren van het seizoen en borduurt mooi voort op het ‘’Luxury Living’’ thema van het merk. In dit blog delen we de nieuwe stoffen die de collectie aanvullen. Een combinatie van warme tonen, herfsttinten en luxe materialen die toch betaalbaar chique zijn.

Opposite attracks 

Een interieur moet groeien en wordt gevormd door weloverwogen keuzes. De nieuwe aanvullingen van Artelux hebben de eigenschap om interieurs een eigen, rijke en warme uitstraling mee te geven. De mix van texturen van de nieuwe gordijnstoffen brengt levendigheid, terwijl de natuurlijke groentinten juist harmonie en rust uitstralen.


Heester 

Heester is een soepel vallend doek, bestaat voor 100% uit polyester en is leverbaar in drie natuurlijke kleurvarianten. De verschillende uitvoeringen geven kleur, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Verfijnd en transparant met een borderdessin. Het dessin mag dan opvallen, toch oogt het gordijn ingetogen en straalt het een bepaalde rust uit. De keuze voor polyester maakt dat het doek soep valt, kleurecht is, makkelijk in onderhoud is en een subtiel glanseffect heeft.


Vallei 

Vallei is een dimout gordijn welke voor 100% bestaat uit polyester. Deze gordijnstof heeft een verfijnde weefstructuur met een donkere ketting en gekleurde inslag. Vallei is leverbaar in maar liefst vijftien tinten, variërend van herfst- en watertinten tot een licht kiezelpalet, waardoor het uitnodigend is deze stof te combineren met Heester of Struweel.

Het dimout karakter van deze stof geeft extra privacy en verduisterd, Vallei heeft een lichtdoorlaatpercentage van 20%. 


Struweel

Struweel heeft een bladerdessin dat gedrukt is op een stof met een bijzonder zacht karakter. Weelderig en natuurlijk. Een stoer, natuurlijk patroon met bladeren en struiken op een verfijnde gordijnstof. De gebruikte groentinten in de tekening contrasteren met de zwarte achtergrondkleuren en stralen zowel rust als energie uit. Stuweel is leverbaar in drie natuurlijke tinten.

Artelux & Home Fashion

Vallei, Heester en Struweel vormen een inspirerende precollectie en worden in maart aangevuld met een rijke collectie uni’s in de nieuwste kleuren. Wilt u de nieuwe Artelux gordijnstoffen zelf zien en voelen? Neem dan contact op met één van onze Home Fashion Showrooms of plan een interieuradvies gesprek bij u thuis.

Reactie plaatsen