Behang inspiratie voor dit voorjaar
in Behang

Behang inspiratie voor dit voorjaar

In dit blog introduceren wij de nieuwe voorjaars behangcollecties van Eijffinger. Twee totaal verschillende collecties, waarmee u compleet andere sferen in huis kunt creëren. Probeert u iets nieuws uit deze lente?

Skin

Met de Skin collectie haalt Eijffinger de jungle, steppe en savanne naar binnen.

De levendige collectie bevat ‘wilde’ prints uit het dierenrijk. Een geschubde python, een krachtig luipaard, elegant glanzende giraffe, fluweelzachte krokodil, verweerde olifant en een stoere zebra zijn onder andere opgenomen in de collectie. De ontwerpen zijn blikvangers voor een wand, maar kunnen ook uitstekend worden gecombineerd. Uitbundig, of juist verfijnd.


Kleuren
Met de Skin collectie geeft u een vleugje safari aan uw interieur. In zowel klassieke als eigentijdse kleuren, van saharazand tot mosgroen en olifantengrijs tot zeeblauw. Laat u inspireren door de kleuren van de natuur.

Pip Studio 5

Met de 2e collectie die Eijffinger dit voorjaar introduceert geeft u uw interieur een geheel andere sfeer. De Pip Studio 5 collectie biedt volop keuze in frisse, moderne prints, technieken en kleurstellingen die allen, makkelijk met elkaar te combineren zijn.

Dessin ‘Floris’ heeft een opengewerkte jungle bladerprint met grote bloemen, planten en hier en daar een sierlijke vogel. In de ondergrond is een klein sterretje in reliëf aangebracht.

De kleurrijke dessins zijn mooi te combineren met de rustigere streep ontwerpen ‘Blurred Lines’. Deze grafische streep met chevron patroon in structuur heeft een heel subtiel glanzend streepje en is door de uitgesproken kleurstellingen een echte Pip streep.

Dessin ‘Palm Scene’ laat een tropisch beeld van rond paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen zien. Het tropische tafereel van deze print met water en bergen op de achtergrond geeft een vintage gevoel.

‘Good Evening’ is een indrukwekkend ontwerp op vinyl met kleurrijke bloemen en tropische vogels die geïnspireerd zijn op traditionele Oriëntaalse muurschilderingen. Door de structuur van het behang lijkt het dessin toegepast op de muur op stof die op de wand is aangebracht.

‘Raindrops’ is een verrassend ontwerp met een geometrisch gevormde druppel opgebouwd uit vele lagen sierlijke kleine bloemen, blaadjes en vlinders.

De onderstaande ‘La Majorelle’ is een verfijnde bloemenprint met een subtiel decoratief patroon in glans op de achtergrond voor een gelaagd effect.

Zoals u kunt zien biedt Pip Studio 5 weer vele nieuwe kleurrijke patronen die zowel in slaap- als woonkamers speels gecombineerd kunnen worden. De afgebeelde dessins zijn slechts enkele uit de nieuwe collectie.

Eijffinger en Home Fashion

Ook zin gekregen in het voorjaar met deze vrolijke prints? Breng eens een bezoek aan één van de Home Fashion showrooms en maak uw interieur klaar voor de lente!

Lisette van der Mol
Door

Lisette van der Mol

op 20 May 2020

Ziet er geweldig uit! Met kleuren spelen helpt zeker om je woning een nieuwe uitstraling te geven. Ik vind allemaal geweldig en kan er geen keuze uit maken.

Reactie plaatsen