Van Besouw vloerkleed header

Besouw Tapijt

Besouw Tapijt

Van Besouw, opgericht door Jan van Besouw, bestaat al 180 jaar.

De collectie bestaat uit klassiekers, maar uiteraard blijft het merk ook constant vernieuwen. Één van de klassiekers is de katoenen lus, welke al 50 jaar een succes is.

De collectie van het merk is breed, van zacht, warm en huiselijk tot strak en projectmatig.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken; weven, tuften en breien.

 

Eén van onze persoonlijke favorieten is de kwaliteit 2606. Dit design is vol, hoog en bevat glanzende garen.

De glans die het karpet geeft straalt luxe en warmte uit, daarnaast heeft het een speels effect. 

Het karpet is gemaakt van 100% polyamide ultra soft. Het karpet heeft niet alleen een prachtige uitstraling, het is ook nog eens makkelijk te reinigen. Dankzij de sterke vezels heeft dit karpet een lange levensduur. Deze kwaliteit is in verschillende tinten leverbaar, waardoor het karpet in diverse interieurs past. Van woonkamers en slaapkamers tot werkkamers. 

 

Wanneer glans niet de voorkeur heeft, is de Van Besouw 2301 ook een prachtige kwaliteit. Het karpet is ultra zacht en vol van structuur. Ook voor dit karpet geldt, hij is niet alleen mooi. Doordat deze kwaliteit is gemaakt van gerecycled polyamidegaren is hij ook duurzaam. Zo heeft u de mooiste kwaliteit in huis en draagt u ook nog bij aan het milieu.


Wij adviseren u graag

U kunt in onze showroom in Veenendaal en Zutphen terecht om u te laten adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers. Zij helpen u graag verder in uw zoektocht naar het perfecte karpet.


www.vanbesouw.nl