Bic Luxury Carpets

B.i.c. Luxury Carpets

 B.I.C Carpets

Al sinds 1956 levert B.I.C Carpets wereldwijd tapijten van uitzonderlijke kwaliteit. De tapijten worden op maat gemaakt volgens de Wilton weefmethode. B.I.C.-tapijten vindt u op ambassades, luxe jachten, in hotels, directiekantoren en de meest exclusieve residenties.


Bij B.I.C Carpets houden ze de vinger aan de pols van de steeds veranderende wereld van interieurinrichting. Zo kunnen ze tapijten vervaardigen die zich aanpassen aan de altijd evoluerende wensen van de klant. Design en kleur hebben immers een aanzienlijke invloed op de look and feel van uw interieur.

B.I.C. is gevestigd in België, het centrum van de textielhandel. Vanuit daar bedienen ze talrijke Europese klanten via een uitgebreid netwerk aan agenten, importeurs en geselecteerde dealers. Naast luxe Wilton geweven tapijten biedt B.I.C Carpets ook handgetufte tapijten aan.


B.I.C. Carpets heeft twee aparte afdelingen om vloerbedekking in vliegtuigen en auto’s te ontwikkelen en produceren. Voor de aircraft sector maken zij al meer dan 40 jaar vliegtuigtapijt.

www.bic-carpets.be/