Blue Bell Gray

Blue Bell Gray

Bluebellgray heeft een voorliefde voor kleur en bloemen. Dit zie je terug in de ontwerpen. Karpetten met levendige schilderachtige bloemen. De karpetten brengen kleur, zon en vrolijkheid in ieder interieur. Met een karpet van Bluebellgray in uw woning komt u graag thuis met direct een vrolijk gevoel.


Oprichting

Bluebellgray is ontstaan in Schotland. Vanaf 2009 is Bluebellgray snel gegroeid. De opwindende kleurrijke ontwerpen veroverde al snel grote delen van de wereld. Fi Douglas afgestudeerd aan Glasgow School of Art heeft Bluebellgray opgericht. Ze heeft een duidelijke visie en stijl. Haar liefde voor kleur en bloemen zie je terug in al haar ontwerpen. De bloemen en kleuren worden gecombineerd met schilderachtige stukken. Zo ontstaan er oversized aquarel bloemen en mooie kleurverlopen. Maar ook mooie verfijnde bloemenpatronen. Bluebellgray heeft niet alleen karpetten maar Fi Douglas ontwerpt ook kussens, dekbedovertrekken, servies en allerlei accessoires. De karpetten van Bluebellgrey zijn bedoeld voor mensen die iets unieks en individueels zoeken voor hun interieur. De karpetten van Bluebellgray zijn geen massaproducten. De ontwerpen van Fi douglas zijn vaak te zien in tijdschriften. De karpetten sieren de huizen met zonovergoten bloemen en warme zomers. Met de ontwerpen hoopt Bluebellgray een beetje geluk in het leven te brengen.


Grondstoffen

Bij de ontwerpen van de Bluebellgray karpetten wordt de nadruk gelegd op kwaliteit en integriteit. De karpetten zijn te verkrijgen in twee standaard maten 170 x 230 cm en 200 x 280 cm.


Wij adviseren u graag

Mist u nog kleur en vrolijkheid in uw interieur? Dan zijn de karpetten van Bluebellgray wellicht wat voor. Kom langs in onze showroom in Veenendaal of Zutphen om de verschillende kleuren en ontwerpen te bekijken.