Breng sfeer in huis met houten jaloezieën

Breng sfeer in huis met houten jaloezieën

Een natuurlijk materiaal dat ook nog eens tijdloos is; hout. Tegenwoordig is er veel mogelijk op het gebied van raambekleding in hout. In dit blog alles over de eigenschappen, mogelijkheden en natuurlijk ook inspirerende voorbeelden.

Om inkijk tegen te gaan en het zonlicht (gedeeltelijk) buiten te houden, kunt u bij Home Fashion kiezen uit vele oplossingen. Denk aan gordijnen, rolgordijnen of aluminium jaloezieën, maar sfeer en warmte creëert u met houten jaloezieën.

Daglicht en inkijk

Houten jaloezieën zijn in de woonkamer inmiddels één van de meest gekozen raambekledingsopties. En dat is niet voor niets. Ze geven de woonkamer een rustieke en sfeervolle uitstraling, dankzij het natuurlijke materiaal. Ook kunt u gemakkelijk zelf bepalen hoe het daglicht binnenvalt en hoe u inkijk tegen gaat. Met houten jaloezieën blijft het ook mogelijk om alles ‘’open te zetten’’, door de jaloezieën eenvoudig op te trekken. Houten shutters kunnen daarentegen nog weleens een ‘’opgesloten gevoel’’ geven, dat is met houten jaloezieën niet het geval.

Natuurlijk hout of een kleurtje

De houten jaloezieën van Luxaflex zijn gemaakt van de beste houtsoorten. Er is keuze uit een uitgebreid kleurenpalet met diverse structuren, maar u kunt ook kiezen uit verschillende natuurlijke houttinten. ‘’Shine’’ is een optie waarmee de jaloezieën extra glanzend worden afgewerkt en heeft een luxueuze uitstraling.

Decoratief ladderband

Bij dit product kunt u niet alleen de kleur van het houten jaloezie zelf kiezen.

Ook het decoratief ladderband is naar wens aan te passen. Gaat u voor een uni kleur of een subtiel patroon?

Elektrische en handmatige bediening

Tot slot kunt u kiezen uit elektrische of handmatige bediening. De juiste bediening is afhankelijk van uw wensen en de eisen die u aan het product stelt. Bij grotere ramen is bediening met een slingerstang of met een gekoppeld gemotoriseerd systeem een goede optie. Wanneer u kiest voor handmatige bediening kunnen zelfs de tassels naar wens worden ontworpen.

Natte ruimtes

Luxaflex jaloezieën van imitatiehout hebben de uitstraling van hout en voelen aan als hout. Ze zijn daarnaast zeer duurzaam, waterafstotend en uitstekend bestand tegen hitte en vocht. Hierdoor zijn ze ook uitstekend toe te passen in badkamers en keukens.

Advies op maat

Veel keuze hebben is fijn, maar het kan de beslissing soms ook moeilijker maken. Daarom helpen onze adviseurs u graag met de verschillende opties. In onze showrooms kunt u de verschillende mogelijkheden en combinaties zelf ervaren en dat, in combinatie met onze ervaring, maakt de keuze meestal een stuk makkelijker.

Reactie plaatsen