Brink & Campman

Brink & Campman

Al sinds 1987 produceert Brink en Campman vloerkleden van hoge kwaliteit. Het 100% Nederlandse merk is gevestigd in Lichtenvoorde. Brink en Campman beschikt over een eigen ontwerpstudio, hier komen de designs van het merk tot stand. Tijdens het ontwikkelen van de vloerkleden wordt per design gekeken welk materiaal en welke techniek het best past. Sommige worden handgeknoopt andere handgeweven of met de hand getuft.

De Brink en Campman designstudio werkt ook samen met andere gerenommeerde namen om tot een mooie, vernieuwende ontwerpen te komen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld collecties met Ted Baker, Morris&Co en Wedgwood.

De collectie van Brink en Campman kent vele favorieten. Een voorbeeld hiervan is de Dots, dit ontwerp is te herkennen aan de vele verschillende kleuren, hierdoor kunt u de accent kleuren in uw interieur doormiddel van dit kleed benadrukken. Het kleed is gemaakt van scheerwol, dit geeft een natuurlijke uitstraling. Dit geweven ontwerp is gemaakt in Nederland. Het ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Twinset Urban behoort ook tot de favorieten. Het ontwerp is te herkennen aan een heel subtiel, maar spannend patroon. Door wol en tencel garen te combineneren krijgt dit kleed extra ‘’body’’. Twinset Urban is hand getuft en verkrijgbaar in verschillende kleuren.


We adviseren u graag

Bezoek onze showroom in Veenendaal of Zutphen om de veelzijdige collectie van Brink & Campman te bewonderen. Ook heeft Brink & Campman een showroom waar u de totale collectie kunt bezichtigen. U kunt bij ons terecht voor een uitnodiging.


www.brinkandcampman.com