CS Rugs

CS Rugs

CS Rugs, voorheen Carpet Sign, is een fabrikant van tapijten en karpetten. Het Nederlandse merk is al in 1979 opgericht. Binnen de productie zijn kleur en structuur de essentie. Gedreven door enthousiasme en liefde voor textiel, heeft het merk zich gespecialiseerd in de productie van rijke tapijten met unieke structuren, maten en kleuren. CS Rugs tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende poolhoogtes van 10mm tot 60mm.


Een creatief ontwikkelingsteam houdt zich constant bezig met de vraag; ‘’Hoe kan de CS rugs-collectie interieurs, kantoren en openbare ruimtes blijven verrijken?’’ Een vakkundig team neemt vervolgens de productie op zich, dit gebeurt gewoon in Nederland, in Asten. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste robots, zijn er oneindig veel mogelijkheden. Ook als het gaat om de vormen van het karpet.


CS Rugs werkt samen met vooraanstaande architecten als Karim Rachid. Zijn kleden zijn te herkennen aan de bijzondere vormen en uitgesproken kleuren. Daarnaast hebben zijn kleden veelal verschillende poolhoogtes.


Onze persoonlijke favoriet binnen de CS Rugs collectie is de Tweet, te herkennen aan de speciale tufttechniek. Tweet doet denken aan de iconische Chanel tweet pakjes. Tweet is verkrijgbaar in verschillende tinten. Aan de zijkant is het karpet afgewerkt met een frivole rand, dit geeft een extra speels effect.


De meeste kleden zijn bedoeld om binnen te gebruiken, maar sommige ontwerpen uit de CS Rugs collectie zijn ook geschikt voor outdoor gebruik. De outdoor collectie maakt het mogelijk om uw terras als het ware bij uw interieur te betrekken.


We adviseren u graag

In onze showrooms in Veenendaal en Zutphen helpen we u graag bij het vinden van het perfecte vloerkleed. We laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is met de karpetten van CS Rugs.

www.csrugs.com