COREtec vloeren gemaakt voor het echte leven

COREtec vloeren gemaakt voor het echte leven

COREtec heeft een breed assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke interieur. Een COREtec vloer is een kwaliteits PVC vloer gemaakt van oa gerecycled hout, bamboo, kurk en eerste klas PVC. COREtec streeft ernaar vloeren op de markt te brengen die natuurlijk ogen, maar wel bestand zijn tegen het ‘’echte’’ leven.
Het merk houdt zich constant bezig met innovatie: van micro- tot gekleurde voegen tot een ultrarealistische reliëfdruk.

Voordelen

100% waterdicht

COREtec vloeren zijn 100 % waterproof en dus ook geschikt voor keuken en badkamer. Ze zullen niet vervormen of kromtrekken. De 100% waterdichte kern, sterk vinyl en beschermende slijtlaag zorgen ervoor dat uw vloer levenslang mooi blijft. 

Akoestisch dempend

Mede dankzij de ondergrond van kurk hebben COREtec vloeren een gunstig effect op de akoestiek in uw huis. Kurk maakt de vloer ook flexibel, waardoor hij zich goed samenvoegt met de ondergrond.

COREtec vloeren zijn kindveilig en huisdiervriendelijk

 Gemakkelijk te leggen

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeert u COREtec gemakkelijk. Zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: COREtec vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.

Collecties

COREtec heeft diverse collecties met uiteenlopende stijlen. Bij Home Fashion vindt u de onderstaande collecties.

Essentials

De natuur vormt de belangrijkste inspiratiebron voor deze collectie. Zachte aardetinten of warme donkere kleuren, het Essentials assortiment biedt authentieke looks die uw interieur sfeer geven. De nieuwste Essentials-collectie van COREtec heeft diverse aantrekkelijke en stijlvolle designs met natuurlijke texturen.

 Coretec PVC

Coretec PVC

Naturals

Met natuurgetrouwe houten dessins, geeft deze collectie uw interieur een warme en natuurlijke uitstraling.
Alle COREtec vloeren hebben een unieke kurk onderlaag. Dat is niet alleen warmer, maar ook stiller en gemakkelijk te plaatsen op bestaande harde oppervlakken, waardoor imperfecties in ondervloeren perfect worden opgevangen. Daarnaast is het één van de meest duurzame materialen die er zijn. 

Coretec PVC

Coretec PVC

Mega Stone

Deze vloeren zien eruit als steen, maar voelen warm en comfortabel aan. Daarnaast hebben ze evenals de andere COREtec vloeren een akoestisch dempende werking, in tegenstelling tot een echte stenen vloer.

Coretec PVC

Coretec PVC

COREtec & Home Fashion

Benieuwd of de duurzame, praktische vloeren van COREtec ook iets voor u zijn? Bezoek één van onze Home Fashion showrooms en ontdek het zelf.

Reactie plaatsen