arrow_drop_up arrow_drop_down

Creëer het zomergevoel thuis dit jaar

Nu de zomervakantie nog onzeker lijkt, kan het extra fijn zijn om uw huis in zomerse sferen te brengen. Tijdens zonnige dagen is het des te fijner om uw huis lekker luchtig en fris ingericht te hebben. Hoe creëert u deze ‘’beach look’’ in het interieur? In dit blog tips en inspiratie.

Witte basis

Azuurblauw, indigoblauw, marineblauw, hemelsblauw… de blauwtinten passend bij de oceaan zijn oneindig. Door de basis neutraal wit of een andere lichte tint te houden kunnen de blauwtinten eenvoudig worden gecombineerd. Houdt het geheel vooral licht en fris. Voor een echte strandsfeer combineert u de tinten met natuurlijke materialen als hout, riet en linnen. Tot slot kunt u nog strand accessoires als vissen, touwen, schelpen, kussens of een zonnehoed toevoegen en u waant zich aan de kust.

Gordijnen

De Ploeg Stoffen heeft verschillende gordijnstoffen geïnspireerd op de zee en het strand. Met deze frisse stoffen haalt u de strandsfeer gemakkelijk in huis.

Ocean

Deze gordijnstof heeft een nonchalante uitstraling en de kleur past perfect in een strandhuis. Naast deze blauwtint is de stof in nog 11 andere kleuren beschikbaar.

Zee

Zee is een gordijnstof gemaakt van polyester. Kleur 84 van deze stof doet denken aan de zee en misstaat dan ook niet bij de ‘’beach look’’. Zee is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren.

Sea

Deze natuurlijk ogende inbetween stof heeft een linnenlook, maar is gemaakt van polyester. De uitstraling past perfect bij een ongedwongen strandsfeer.

Beach

Beach heeft een prachtig kleurverloop, als het strand naar de zee. De gordijnstof is 100% polyester. De inbetween is naast de afgebeelde tint nog in 2 andere kleurstellingen leverbaar.

Home Fashion

De strandsfeer ook bij u naar binnenhalen? Kom eens langs in één van onze showrooms en laat u op nieuwe ideeën brengen. Uiteraard helpen onze interieurspecialisten u graag!

Reactie plaatsen