De Global Living collectie van Loft 79

De Global Living collectie van Loft 79

Toegankelijke luxe en internationale allure en dat gewoon voor thuis. Ontdek in dit blog hoe stijl en comfort samengaan in de Global Living collectie van Loft 79.

 Loft 79

Global Living collectie 

De gordijnen van het Nederlandse Loft 79 hebben een eigentijdse look & feel, een luxe uitstraling en zijn toch onderhoudsvriendelijk.  ‘’Easy to go’’ noemt Loft 79 dat en dat wil zeggen dat de stoffen; in veel gevallen te wassen, soepel vallend, kleurecht, goed te verwerken als (vouw)gordijn en gemakkelijk in onderhoud zijn.

Voor de Global Living collectie hebben de designers zich laten inspireren door de fantasieën rondom verschillende internationale culturen. 

Een uiteenlopende collectie met verfijnde jacquards, basic effen gordijnstoffen en chique inbetweens is het eindresultaat. Een collectie die goed combineert met strakke contouren, harde materialen, gouden details en natuurlijke gesteenten. Oud en nieuw, hard en zacht, klassiek en modern, u brengt het samen met de gordijnen uit de Global Living collectie. 

De mooiste aardetinten

Het kleurenpalet is geïnspireerd op de aarde, materialen als leer, staal en beton en warme aardetinten voeren de boventoon. Ook de kleuren van de oceaan diende als bron van inspiratie voor deze collectie (Polo 23, 24, 25, Wembley 04 en 05). De manier waarop het licht binnenvalt, bepaald de kleur van deze oceaantinten. De goudtinten (Dover 02, Wembley 02 voegen een vleugje luxe toe aan de collectie en passen prachtig bij de neutrale- en aardetinten. De ‘’naturals’’ doen denken aan sterk geaderde marmergesteenten (Wembley 01, Dover 03, Boston 01) met accenten van mosterd en lavasteen.

Loft 79 

Polo

De uni Polo is een echte verbinder. Een makkelijk gordijn in een kleurenpalet van de aarde. Grand Canyon kleuren, jungle kleuren, kleuren van de zee, de lucht en het strand. Polo is verkrijgbaar in maar liefst 30 kleuren.

 Loft 79

Boston

Deze Jacquard stof straalt historie uit. De vintage structuur doet denken aan een oude muur. Boston is leverbaar in 5 steen- en zandkleurige varianten.

 Loft 79

Dover 

Een inbetween gordijn met een lichte transparantie, uitgebracht in 6 kleuren, geïnspireerd op de tinten van de zee en het strand. Dover heeft een subtiel glansje en een licht golfeffect in het weefsel. Deze stof is licht en luchtig, maar kleedt een ruimte toch aan.

 Loft 79

Wembley

Een gordijnstof met een natuurlijk patroon van subtiele bladnerven, jacquard geweven. Dankzij de jacquardtechniek laat Wembley over het hele doek een sierlijk glanseffect zien. 

 Loft 79

Loft79 & Home Fashion 

Op zoek naar een modern gordijn met een internationale uitstraling? De gordijnen van Loft 79 zijn ‘’easy to go’’ en ook nog eens betaalbaar. Ontdek dit Nederlandse merk met internationale allure in de showrooms van Home Fashion en voeg een vleugje internationale luxe toe aan uw interieur.

Reactie plaatsen