De kracht van patronen

De kracht van patronen

Dessins. Wij houden ervan! Home Fashion kent een breed scala aan Dutch Design patronen, uit eigen land. Vaak zit er een verhaal achter en een visie van een ontwerper. In dit blog delen we verschillende gordijnstoffen met inspirerende patronen.

Flux

Flux van het merk Kendix is super soft. Een linnen inbetween gordijn met een ‘’all-over’’ dessin. De ontwerpster liet zich inspireren door de vertakkingen van een rivier. Flux is leverbaar in 7 natuurlijke kleuren.

Form

Form van De Ploeg heeft een klein grafisch dessin, in een zorgvuldig gekozen kleurenpalet van nu. Form is gedrukt op gronddoek Ode, een bi-colour geverfde polyester met een natuurlijk uiterlijk. Form is leverbaar in 3 kleurstellingen en ook geschikt als vouwgordijn.

6947

Een all over, ton sur ton dessin met een rijk melange garen, waardoor heel subtiele kleurschakeringen ontstaan, die zorgen voor een uiterst charmante uitstraling. Deze stof is ook geschikt als vouwgordijn en leverbaar in 6 kleurvarianten.

Loka

Schilderachtige landschappen, bloemen en vergezichten zijn kenmerkend voor de Artelux collectie. Loka is hier zo’n typisch voorbeeld van. Een levensgrote bedrukking op een natuurlijk vallend doek (33% Linnen, 67% Viscose) in opvallende, maar toch softe tonen. Een prachtige eyecatcher in uw interieur die verkrijgbaar is in 3 verschillende kleurstellingen.

Noot
Gordijnstof Noot, van het jonge merk Your Edition, heeft in het oog springende cirkels opgebouwd uit ingeweven stippen. De aaibare cirkels liggen als het ware op het doek, waardoor een charmant 3-d effect ontstaat. Er zijn 5 kleurstellingen met in de basis, kleuren van de aarde. Een prachtig rijk doek, bestaande uit 3% Linnen, 97% pes.

Home Fashion

Of u nu op zoek bent naar een gordijnstof met een patroon of een effen doek. Gedrukt, geweven of zelfs ausgebrennt, Home Fashion kent een breed scala aan tekeningen en patronen. Kom eens langs in onze showroom en ontdek de eindeloze mogelijkheden, onze interieurspecialisten adviseren u graag.

Reactie plaatsen