De nieuwe City Chique collectie van Loft 79

De nieuwe City Chique collectie van Loft 79

Het Nederlandse Loft 79 is een merk met jarenlange ervaring in gordijnstoffen.

Het label heeft een ruime keuze aan gordijnstoffen met verrassende dessins, passend bij de stijlen; basic, modern en landelijk. Uiteraard bevat de collectie ook hoogwaardige uni stoffen, die zowel qua kleur als materiaal prachtig te combineren zijn. De nieuwe City Chique collectie van Loft 79 is geïnspireerd op het moderne leven in de stad. De collectie heeft een internationale, eigentijdse look met materialen die luxe uitstralen, maar toch onderhoudsvriendelijk zijn. In dit blog delen we deze nieuwe collectie graag met u.


City Chique

Toegankelijke luxe voor thuis, stijl en comfort in één. Aandacht voor rijke structuren met een theatraal kleurenpalet, geïnspireerd op edelmetalen, gesteenten, houtsoorten en andere elementen uit de natuur. De stoffen ogen delicaat, maar zijn bijzonder praktisch. Zo zijn de meeste stoffen wasbaar, soepel vallend, kleurecht, onderhoudsvriendelijk en ook goed te verwerken als vouwgordijn. Het kleurenpalet varieert van zacht blond naar warm koper en brique tot harde staaltinten.

Royce

Royce is een speels opengewerkt doek. Het oogt modern en stoer, maar geeft ook rust. De transparante Royce is leverbaar in zes kleurvarianten.


Westend

Westend is geïnspireerd op oude onbewerkte muren, een totale tekening die ondefinieerbaar is en heel subtiel verweven. Deze stof kan zowel luchtig als warm en theatraal ogen, afhankelijk van welke van de vijf tinten u kiest.


 Chelsey

Wanneer we het hebben over de stijl City Chique past deze stof perfect. Chelsey heeft een grof linnenweefsel en een hoogwaardig gevoel. De stof is uitnodigend en heeft een subtiele glansdraad, dit geeft een magisch kleurenspel.


 

Royal

Royal is een hoogwaardige stof opgebouwd uit grovere draadsoorten, dit geeft een matte, stoere en natuurlijke uitstraling. Royal heeft een soort gouden gloed over zich en is leverbaar in zes natuurlijke tinten.


Hampton

Hampton is een stof met Shirley effect, dit effect ontstaat doordat er machinaal stukjes losgeweven stof worden weggeknipt, zodat er zeer fijne, transparante openingen ontstaan.

Dit geeft een spannend effect. Gordijnstof Hampton is leverbaar in vier kleuren.


Essex

Essex is een stof met bedrukking geïnspireerd op het kleurenpalet van edelmetalen.

Deze inbetween stof is leverbaar in drie lichte kleuren die in combinatie met de glanzende bedrukking een luxe uitstaling krijgen.


 Leeds

Leeds is een verfijnde gordijnstof die warm, rijk en groots oogt en tegelijkertijd soepel valt.

Het design lijkt monumentaal en doet denken aan oude kasteelmuren.Loft 79 en Home Fashion

Op zoek naar een stijlvol, zorgeloos gordijn dat goed hangt en ook nog eens betaalbaar is? Dan biedt de collectie van Loft 79 uitkomst. Kom eens langs in één van onze showrooms en ontdek de collecties van dit eigentijdse merk zelf.

Reactie plaatsen