De nieuwe collectie houten jaloezieën van Luxaflex

De nieuwe collectie houten jaloezieën van Luxaflex

Laatst lieten we u al kennis maken met de nieuwste collectie rolgordijnen van Luxaflex. In dit blog aandacht voor een andere nieuwe collectie van dit merk, namelijk de houten jaloezieën.

Nu nog meer houtsoorten
De nieuwe collectie houten jaloezieën biedt vele unieke houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Zo zijn de nieuwe Supreme Woods kwaliteiten gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij de natuurlijke schoonheid van de nerven kenmerkend is voor de uitstraling.

Wood elements

De Wood Elements jaloezieën zijn praktisch en stijlvol. Modern imitatie hout met realistische houttexturen geeft een warme sfeer. De jaloezieën zijn bestand tegen vocht en dus perfect geschikt voor badkamers en keukens. Ook deze collectie is vernieuwd, er zijn nieuwe kleuren beschikbaar en alle lamellen zijn in twee breedtes beschikbaar, namelijk 50 en 70 millimeter.

Kleur
De nieuwe collectie maakt het mogelijk iedere kleur te kiezen, want de lamellen worden in elke gewenste kleur geleverd. Ook zijn er populaire nieuwe trendkleuren als diepzwart en Scandinavisch blank hout toegevoegd aan de collectie. Er is keuze uit glanzende en matte afwerkingen en unieke patronen. Zo zijn er Shine lamellen met een sterke glans-laag of Art lamellen met een subtiel kleurverloop.

Ladderbanden met linnentextuur
Nieuw is ook het geweven ladderband met linnentextuur in 10 of 38 millimeter. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en patronen.

Nu leverbaar met PowerView® Motorisation
Met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation zijn de jaloezieën te bedienen vanaf iedere locatie met een smartphone, tablet of Pebble®-afstandsbediening, maar ook met slimme assistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Houten jaloezieën zijn daarnaast verkrijgbaar met het gepatenteerde LiteRise® bedieningssysteem. Met dit kind- en huisdiervriendelijke systeem is het mogelijk de raamdecoratie met een eenvoudige handbeweging te bedienen.

Ecologisch verantwoord hout

Luxaflex® is aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®). Veel producten in de collectie Houten Jaloezieën dragen het FSC®-label. Ook is er een collectie in Bamboe beschikbaar, het meest ecologisch verantwoorde hout, afkomstig van speciale plantages.

Luxaflex & Home Fashion

De vernieuwde collectie Houten Jaloezieën is sinds 1 oktober 2019 verkrijgbaar. Als officieel Luxaflex dealer laten wij van Home Fashion u graag kennis maken met deze veelzijdige nieuwe collectie.

Reactie plaatsen