De nieuwe collectie van Artelux

De nieuwe collectie van Artelux

‘’City Living’’

Vorig jaar introduceerde Artelux de ‘Luxury Living’ collectie, waarbij het luxe hotelkamer sfeertje centraal stond. Het thema ‘’City Living’’ borduurt hierop voort met hoogwaardige materialen, intense kleuren, natuurlijke structuren en een hoge aaibaarheidsfactor. Toegankelijke klasse, verfijnd en elegant, precies zoals u van Artelux gewend bent.

 Artelux Gordijnen

Botanische patronen, natuurlijke materialen of synthetische alternatieven

De ontwerpers van Artelux laten zich graag inspireren door de natuur. Ook voor deze collectie blijkt de natuur weer een grootse inspiratiebron met Botanische patronen, natuurlijke materialen of synthetische alternatieven die sprekend lijken op natuurlijke materialen. De nieuwe ‘’City Living’’ collectie kan worden gezien als een mix tussen het extraverte ‘’Hotelchic stijltje’’ (Luxury Living) en het meer natuurlijke buiten leven.

 Artelux Gordijnen

Aaibare stoffen

Verfijnd, zacht en gracieus zijn de nieuwe stoffen uit de ‘’City Living’’ collectie. Aaibare stoffen die een prachtig contrast vormen met harde vloeren en stalen details. De rijkheid van die aaibare stoffen komt de akoestiek ook ten goede. Sfeer verhogende eyecatchers met een wat wolliger uiterlijk dragen optimaal bij aan een prettige akoestiek en dus ook aan een sfeervol interieur.

Artelux Gordijnen 

Kleur

Het kleurbeeld van de nieuwe ‘’City Living’’ collectie sluit naadloos aan bij de huidige kleurtrends. Kleuren die een gevoel van comfort, rust en veiligheid geven. De collectie bevat zachte tinten, aquarelachtig- en beigetinten. Maar ook actuele accentkleuren als cognac, mosterd en terra. De zachte tinten matchen ook prachtig met de accentkleuren uit de collectie.

Grijs blijft een hoofdrol houden in de basiskleuren, al ziet Artelux een lichte verschuiving van grijs- naar bruintinten. Beide kleuren zijn veelvuldig terug te vinden in de collectie.

 Artelux Gordijnen

Ton sur ton garen voor een magisch effect

Artelux maakt slim gebruik van verschillende garens. Door het changeant effect dat ontstaat door menging van ton sur ton garens krijgen de stoffen een bijzonder interessant kameleoneffect. Licht is bepalend voor hoe we een stof zien, welke kleur het oplicht en hoe goed we de structuur in de stof zien. De menging van ton sur ton garen geeft een magisch effect, want de zon of juist het ontbreken daarvan zorgt voor een niet te voorspellen, spannende interieurcompositie.

Artelux & Home Fashion

De stoffen van Artelux kunt u zien en voelen in de showrooms van Home Fashion. Wij helpen u uiteraard graag bij het kiezen van de perfecte gordijnen voor uw interieur. 

Reactie plaatsen