De nieuwe gordijnstoffen van Kendix

De nieuwe gordijnstoffen van Kendix

Het einde van dit bijzondere jaar is in zicht. Het was een vreemd jaar, waarin we meer tijd thuis doorbrachten. Maar toch ook een creatief jaar, we bedachten oplossingen en gingen met ons huis of interieur aan de slag. De merken waar wij mee samenwerken hebben gelukkig ook niet stil gezeten. Kendix presenteerde vol trots haar nieuwe gordijnstoffen!

In dit blog delen we deze graag met jullie.

Uitbreiding op de collectie

Uitgebalanceerde gordijnstoffen met aandacht voor garens, kleuren, structuren en finishes, het moet allemaal tot in detail kloppen. Kendix staat voor een hoge kwaliteit, waarbij alles doordacht en uniek is. Echte blikvangers in huis of juist ingetogen moderne luxe. Aardse materialen gereflecteerd in textiel. De nieuwe kleuren zijn geïnspireerd op mineralen en edelstenen, beton en zachte metalen. Eigen kleurpaletten, veel ton sur ton en melange effecten. Subtiel maar toch gelaagd. Ontdek de nieuwe stoffen zelf!

Kendix gordijnen

Shimmer

Deze gordijnstof bestaat uit puur Trevira CS en heeft een luxe look, dankzij de subtiele glinstering. Shimmer is verkrijgbaar in 10 zachte kleuren.

Kendix gordijnen

Refine

Refine is een super zachte inbetween stof gemaakt van 11% Polyester en 89% Acryl. Deze twill, ook wel keperstof genoemd, is zo geweven dat er een diagonaal patroon ontstaat.

Kendix gordijnen

Impuls

Impuls is een prachtig transparant gordijn met een special effect, dat lijkt op tweekleurige druppels. De stof bestaat voor 5% uit Polyester en voor 95% uit PE Trevira CS. Impuls is verkrijgbaar in 5 kleuren.

Kendix gordijnen

Duo

Deze effen gesloten gordijnstof van 100% Trevira CS is leverbaar in 24 natuurlijke kleuren.

Kendix gordijnen

Constant

Constant speelt met een grafisch, ritmisch motief met transparante en dichte stukken en is leverbaar in 5 kleuren.

Kendix gordijnen

Mundo

Een uni structuur met een subtiele glow. Deze klassieker is dit jaar in een nieuw jasje gestoken en leverbaar in maar liefst 22 kleuren. Mundo is een gesloten gordijnstof van 100% Polyester.

Kendix gordijnen

Kendix & Home Fashion

Zin gekregen om aan de slag te gaan met uw interieur? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar en kunnen ook interieuradvies aan huis geven en onze gordijn-of tapijtstalen naar u laten komen. Dit alles uiteraard op een verantwoorde manier.

Reactie plaatsen