De nieuwste collectie gordijnstoffen van De Ploeg

De nieuwste collectie gordijnstoffen van De Ploeg

2020 is slechts enkele weken begonnen, maar de eerste designbeurzen zitten er al weer op. Op deze beurzen presenteerden vele (internationale) merken hun noviteiten. In dit blog meer over de gloednieuwe collectie van De Ploeg stoffen.

De Ploeg gordijnstof Tribe en Forecast

Nieuwe Collectie

Tijdens de IMM in Keulen introduceerde het Nederlandse De Ploeg de nieuwste collectie voor 2020. De nieuwe stalen staan, zoals u gewend bent van De Ploeg, voor hoogwaardige, eerlijke materialen die lang meegaan. Functionele stoffen die rust, balans en schoonheid in het interieur brengen.

De Ploeg gaat terug naar de essentie. Alles draait om het weven en de veelzijdigheid daarvan. Karaktervolle stoffen verkregen door verfijnde technieken. En door te profiteren van de nieuwe mogelijkheden van eigentijdse procedés. Elke stof heeft een eigen signatuur. De textuur kan delicaat of grover zijn, maar altijd zacht en mooi van eenvoud.

De Ploeg stof Forecast 12 en Norm 12

Natuurlijk tot grafisch

De uitstraling varieert van ingetogen warm en natuurlijk tot grafisch, een verband van contouren en kleuren. Met echt linnen en linnenlook, maar ook glanzende finishes en functionele materialen als Trevira.

Milieubewust

Sommige Ploegstoffen zijn niet alleen mooi, maar ook slim. Ze voegen waarde en schoonheid toe aan afgedankte materialen en besparen zo grondstoffen. Deze kwaliteiten bestaan voor 65% uit garen van gerecyclede plastic flessen. Dat wordt verweven tot duurzame weefsels. Het bijzondere materiaal wakkerde onze creativiteit aan en inspireerde ons tot twee varianten. Mesh is de serene uni versie en Rise een digitaal gedrukte print in diverse subtiele verlopende tinten en tonen.

De Ploeg gordijnstoffen Mesh, Hollow en Rise gordijnstoffen

Met de dessins grijpt De Ploeg terug naar de minimalistische, functionele stijl waar het merk mee begon. Opnieuw geïnspireerd door Bauhaus voor strakke, systematische en geometrische ontwerpen.

De Ploeg stof Whisper 91 en Kom 69

Home Fashion & De Ploeg

Zelf deze en andere nieuwe De Ploeg stoffen ontdekken? Kom langs in een van onze Home Fashion showrooms en ervaar de prachtige materialen en kleuren uit nieuwe collectie zelf!

Reactie plaatsen