De nieuwste collectie rolgordijnen

De nieuwste collectie rolgordijnen

De vernieuwde rolgordijncollectie van Luxaflex is vanaf oktober verkrijgbaar bij de Home Fashion winkels. In dit blog laten we u kennis maken met de nieuwe ontwerpen en duurzame stoffen uit deze collectie.

Meer dan 300 stoffen

De nieuwste collectie rolgordijnen van Luxaflex® bestaat uit meer dan 300 stoffen in vier verschillende transparanties met eigentijdse ontwerpen. Dankzij innovatieve ontwikkelingen in de stoftechnologie en -werking, wordt gespeeld met licht, sfeer en structuur.

De nieuwe dessins zijn heel divers. Zo zijn natuurlijke looks gecreëerd en grafische patronen in uiteenlopende dessins en vele unikleuren, van klassiek wit tot eigentijdse tinten, die zowel in een modern als klassiek interieur passen. Extra contrast kan worden gecreëerd met de decoratieve onder-latten in hoogglanskleuren, natuurlijke houten details of metallic afwerkingen.

De vier verschillende transparanties zijn verkrijgbaar van transparant tot verduisterend, waardoor elke lichtbehoefte mogelijk is.

Stijlvol & Duurzaam

Veel van uw beslissingen hebben invloed op het milieu. Zo ook de keus van uw rolgordijn. Luxaflex maakt het met deze nieuwe collectie mogelijk om rolgordijnstof van gerecycled oceaanplastic te kiezen. Rolgordijnen gemaakt van geavanceerde, duurzame stoffen, zoals GreenScreen Sea-Tex™ gemaakt van Bionic® Yarn. Uniek, want dit is de eerste rolgordijnstof ter wereld die is gemaakt van gerecycled oceaanplastic. De gecertificeerde GreenGuard® stoffen voldoen aan strenge normen voor chemische uitstoot en dragen bij aan een betere luchtkwaliteit in huis. De hardware in deze rolgordijncollectie is Cradle to Cradle Bronze Certified™ en dus op een verantwoorde manier en met respect voor de natuur geproduceerd.

Slimme bedieningssystemen
De rolgordijnen van Luxaflex zijn verkrijgbaar met het gepatenteerde LiteRise® 

bedieningssysteem. Dit systeem is kind- en huisdiervriendelijk en maakt de raambekleding eenvoudig te bedienen. Daarnaast is de rolgordijnen collectie ook beschikbaar met 

PowerView® Motorisation. Hiermee zijn de rolgordijnen te bedienen vanaf iedere locatie met een smartphone, tablet of afstandsbediening, maar ook met Google Home Apple, HomePod en Amazon Alexa.

Luxaflex rolgordijnen & Home Fashion

Home Fashion is officieel Luxaflex dealer, bij ons kunt u dus niet alleen de verschillende nieuwe stoffen bekijken, ook worden de diverse systemen gepresenteerd in onze showrooms. Daarnaast zijn onze adviseurs op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur en raambekleding. Kom eens langs en laat u geheel vrijblijvend adviseren.

Reactie plaatsen