De voordelen van Luxaflex Shutters

De voordelen van Luxaflex Shutters

Met Luxaflex Shutters creëert u extra sfeer in huis, maar shutters hebben meer voordelen. In dit blog gaan we in op de voordelen van Shutters. We zetten ze voor u op een rijtje;

Voor alle ramen een oplossing

Luxaflex Shutters zijn beschikbaar in standaardmaten, maar u kunt ook kiezen voor maatwerk. Voor brede ramen of een schuifpui zijn shutters ideaal, omdat er meerdere panelen naast elkaar kunnen worden plaatsen. Op deze manier kunt u grote raampartijen voorzien van raambekleding die gemakkelijk te verschuiven is. Vaak is de maximale breedte van een paneel ongeveer 90 cm. Vouwrailsystemen kunnen worden toegepast om scheefhangen te voorkomen bij grote ramen, schuifpuien of deuren.

De meeste shutters kunnen tot een hoek van 90 graden worden versteld. Luxaflex biedt een flexibel systeem, waarbij de shutters naar de zijkant en het midden geschoven kunnen worden. Ideaal voor een schuifpui of deur. Bijna alle Luxaflex shutters kunnen worden toegepast op een vouwrailsysteem. Zo biedt Luxaflex oplossingen voor alle type ramen, ook zijn shutters vrijwel overal in huis toepasbaar, zelfs in badkamers en voor draai-/kiepramen.

 Luxaflex shutters

Bepaal zelf hoe het licht uw huis invalt

Shutters worden ook wel binnenluiken genoemd en zijn naast stijlvol ook bijzonder praktisch. U kunt ze gebruiken als zonwering, maar ze bieden ook privacy. Doordat de horizontale lamellen verstelbaar zijn, kunt u zelf bepalen hoeveel daglicht er binnenvalt.
De lamellen van Luxaflex shutters kunt u op drie manieren stellen:

  • Met een tuimelstang in het midden - de tuimelstang is gepositioneerd in het midden van de lamellen, waarmee u de lamellen kunt tuimelen.
  • Met een tuimelstang aan de zijkant - met een tuimelstang aan de zijkant kunt u de lamellen tuimelen.
  • Met Easy tilt - tuimel met de hand één van de lamellen en de rest van de lamellen tuimelen mee.

Positioneer de lamellen hoe u wilt en creëer een gezellige en rustgevende sfeer in huis.

Luxaflex Shutters wit

Verschillende typen shutters

Bij Luxaflex kunt u kiezen uit maar liefst drie verschillende typen shutters;

  • Supreme Shutters, volledig van hout. De shutters met lakkleuren zijn van Abachi hout gemaakt en de shutters met beitskleuren zijn van Paulownia hout gemaakt.
  • Elements Shutters, volledig gemaakt van ABS kunststof en hierdoor spatwaterproof, bestand tegen water en een hoge lucht vochtigheid. Hierdoor geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en keukens.
  • Essentials Shutters, volledig gemaakt van mdf (alleen dit type is niet toepasbaar op railsystemen)

Bij de railsystemen zit er geen maximum aan het aantal panelen. Daarnaast zijn de railsystemen beschikbaar in de 24 lak- en 23 beitskleuren, alle RAL-kleuren en mogelijk met de vijf verschillende lamelbreedtes. Ook kan er gekozen worden voor een strakke afwerking met verborgen scharnieren: de verborgen Easy Tilt-bediening of voor de traditionele shutters met penscharnieren en een tuimelstang. Hiernaast is er de keuze uit vijf lamelbreedtes; 48, 64, 76, 89 en 114mm.

 Luxaflex Shutters keuken

Kleuren

De kleur van raambekleding kan sfeerbepalend zijn voor uw interieur. Wanneer u voor veilig en traditioneel gaat sluiten wit, crème, beige of zwart waarschijnlijk het best aan. Hiermee creëert u rust in uw interieur. Wilt u verduisteren? Kies dan voor donkdere shutters, witte shutters laten meer licht naar binnen.

Home Fashion Luxaflex Gallery Shop

Luxaflex Gallery shop

Meer weten over Luxaflex Shutters en de producten in het echt bekijken? Kom langs in onze Luxaflex Gallery shops in Zutphen en Veenendaal.

Reactie plaatsen