Effen, een lust voor het oog

Effen, een lust voor het oog

In een voorgaand blog deelde we de mooiste patronen. Deze week is het tijd voor de tijdloze effen stoffen. Artex biedt een uitgebalanceerd effen kleurenpalet aan. Kleuren die ze zelf ontwikkelen. Een samenspel tussen ontwerpers en verfspecialisten. Ambachtelijk handwerk, dat voelt u en dat ziet u.

Kleuren kunnen ons huis aankleden, ervoor zorgen dat we ons veilig en vertrouwd voelen. Kleuren kunnen er ook voor zorgen dat ons interieur opvalt en aanspreekt, of juist subtiel nuanceert. Bij Artex wordt kleurinspiratie opgedaan in de natuur; kruiden, gesteenten, aarde, zand, veren, het bos; allemaal pure inspiratie.

Goede uni’s zijn onmisbaar

Artelux Nacht

Een prachtige gesloten uni gordijnstof die in maar liefst 27 tinten leverbaar is.

Artelux Gordijnen

Kendix Nuno

Een mooi zacht doek van 100% linnen. Soepel en gesloten. Een warme stof voor een rijk interieureffect. In 17 poedertinten waaronder blauwen, groenen en rozen.

Artelux Gordijnen

De Ploeg Cliff

Cliff is een mooie, karakteristieke kamerhoge gordijnstof, geweven in een combinatie van linnen en polyester. Cliff heeft de voordelen van beide materialen: de natuurlijke look van linnen gecombineerd met de stabiele, sterke eigenschap van polyester. Cliff is gesloten, akoestische, leverbaar in 8 kleurvarianten, wasbaar en kamerhoog.

Artelux Gordijnen

Your Edition Lauren

Gesloten stof Lauren is leverbaar in een uitgebreide reeks prachtige poedertinten. Soepel vallend, probleemloos, wasbaar en eveneens kamerhoog.

Artelux Gordijnen

Artelux Bries

Bries is een gesloten stof, flinterdun met een subtiele transparantie. Heel soepel en brandvertragend. Leverbaar in een kleurenpalet van petrol en ijsblauw tot natuurlijke aardetinten. De gordijnstof is kamerhoog en verkrijgbaar in 10 kleuren.

Artelux Gordijnen

Loft79 6959

Inbetween gordijn 6959 is een mooie, natuurlijke, matte en soepele stof met transparantie. De stof komt in 9 zand en zee kleuren, is kamerhoog en wasbaar.

Artelux Gordijnen

Gordijnstoffen vindt u bij Home Fashion

Of u nu gaat voor rustige, tijdloze effen stoffen of opvallende patronen, bij Home Fashion vindt u het allemaal. Grote showbanen die een indruk geven van de materialen, kleuren en sferen. Combineer verschillende structuren en kleuren of creëer een mooi ton-sur-ton palet in de door u gewenste stijl. Onze interieuradviseurs helpen u hier uiteraard graag bij!

Reactie plaatsen