Eijffinger Wallpower Circles
in Behang

Eijffinger Wallpower Circles

We zeggen het wel vaker, door enkel behang toe te voegen of te vervangen, geeft u een ruimte vaak een totaal andere uitstraling. Nu heeft Eijffinger iets nieuws, waarmee u uw interieur zowaar nog sneller een kleine metamorfose kunt geven; Wallpower Circles.

Eijffinger Wallpower Circles

Deze cirkel met typische ‘’Hollandse lucht’’ is geïnspireerd op Wallpower 358120 uit de collectie Masterpiece.

Plakken maar

Het Nederlandse behangmerk Eijffinger introduceerde laatst een nieuwe productgroep, namelijk Wallpower Circles. Wallpower Circles zijn grote zelfklevende cirkels met een matte textiellook die eenvoudig zijn aan te brengen. Lijm is niet nodig, gewoon het plastic eraf halen en plakken maar. Hiermee geeft u een saaie muur in een handomdraai een totaal andere uitstraling.

Eijffinger Wallpower Circles

Dit tropische plaatje is geïnspireerd op Wallpower 384602 uit de collectie Vivid.

Er zijn 10 verschillende varianten/prints in 3 maten (100, 120 en 150 cm). Hiermee kunt u slaap-, kinder-, eet- en/of woonkamer een nieuwe look geven. Ook voor kleinere ruimten als een toilet, hal of trapgat zijn er passende varianten.

Eijffinger Wallpower Circles

Breng een vleugje luxe aan in huis met deze natuursteen Wallpower cirkel.

Volgens Eijffinger is deze innovatieve interieur musthave ook uitermate geschikt voor een jongere doelgroep. Zij vinden behangen nogal eens een gedoe. Dan bieden de Wallpower Circles met weinig moeite veel effect.

Eijffinger Wallpower Circles

Deze Wallpower cirkel is geïnspireerd op Wallpower 358116 uit de collectie Masterpiece.

Home Fashion & Eijffinger

De Wallpower Circles collectie is vanaf nu te koop bij onze Home Fashion winkels. De uitgebreide Eijffinger behang collectie is aangevuld met deze nieuwe muurstikkers. De stikkers zijn verkrijgbaar vanaf €79,-.

Eijffinger Wallpower Circles

Leuk de kinderkamer op met deze Wallpower cirkel, geïnspireerd op Wallpower 399112 uit de collectie Mini Me.

Reactie plaatsen