Eijffinger’s Natural Wallcoverings III
in Behang

Eijffinger’s Natural Wallcoverings III

De Natural Wallcoverings collecties van Eijffinger’s zijn geliefd en regelmatig te zien op televisie bij programma’s als ‘’Help mijn man is klusser’’ en ‘’VT Wonen, weer verliefd op je huis’’. Na de succesvolle eerste twee delen bracht Eijffinger afgelopen maand de Natural Wallcoverings collectie deel drie uit. Een collectie die perfect aansluit bij de huidige interieurtrends.

Natural Wallcoverings III 303543 

Bekleed de muren met natuurlijke materialen

Haal de natuur op een eenvoudige manier in huis met Natural Wallcoverings III. Met dit natuurlijke behang voegt u binnen no-time warmte toe aan uw interieur. Deze hoogwaardige wandbekleding wordt met de handgemaakt en geproduceerd in Azië. De collectie bevat uiteenlopende natuurlijke materialen, als jute, hennep, sisal, riet, zeegras, pijlwortelgras, bamboe, raffia en kurk. De variëteit aan kleuren en structuren is enorm.

 

Natural Wallcoverings III 3303564, kurk, leverbaar in zes tinten

Milieuvriendelijk

De gewassen, waarvan de vezels worden gebruikt, worden op een duurzame wijze geoogst. Vervolgens worden ze aan de lucht en door de zon gedroogd en met plantaardige kleurstoffen gekleurd. Hierdoor ontstaat een prachtig, natuurlijk en milieuvriendelijk product.

 

Natural Wallcoverings III 3303534, leverbaar in zeven tinten

Omdat Eijffinger gebruik maakt van natuurlijke grondstoffen is iedere rol uniek, geen enkele vezel is hetzelfde. De Natural Wallcoverings zijn hierdoor dus ook niet op rapport te plakken, er zullen altijd banen ontstaan, maar dit draagt ook bij aan de charme van dit natuurlijke, levendige product.


Nieuw kleurenpalet
Naast de natuurlijke tinten van rotan en sisal (helemaal van nu), bevat de collectie ook luchtige pastellen en rijke groen-, blauw-  en brons tinten. U zult zien dat deze wandbekleding een extra dimensie aan uw interieur geeft

 

Natural Wallcoverings III 303533, natuurlijke structuren, leverbaar in drie tinten.

Haal de natuur naar binnen met Natural Wallcoverings III

Bij Home Fashion werken we al jaren met de collecties van Eijffinger. Bezoek één van onze showrooms en ontdek welk behang het best u uw interieur past.

Reactie plaatsen