Fabula header

Fabula Living

Fabula official dealer

Fabula Living heeft zichzelf in korte tijd neer weten te zetten als internationaal designbedrijf dat bekend staat om traditionele technieken, vakmanschap, compromisloze kwaliteit en Deense designtradities.

De vloerkleden zijn handgeweven en hebben een Scandinavische stijl, dit wil zeggen dat de ontwerpen eenvoudig, modern en verfijnd zijn. Alle kleuren, van de meer actuele tinten tot de tijdloze grijs- en zandtinten, zijn geïnspireerd op de natuur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elk materiaal, binnen elk decor.


Een lange levensduur, duurzame grondstoffen en een tijdloze uitstraling maken van elk van de Fabula ontwerpen een duurzame keuze. Binnen de collecties wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen. Zo is kleed Loke bijvoorbeeld handgeweven van Nieuw-Zeelands wol. Doordat er is gewerkt met lussen en doorgesneden lussen komt er een vervaagd patroon naar boven. Dit geeft een vintage touch aan het kleed. Doordat de vloerkleden plat geweven zijn, zijn de designs ook makkelijk toepasbaar onder de eettafel. De Loke is verkrijgbaar in verschillende tinten als: grijs, beige mosgroen en warm terracotta.


Een totaal ander ontwerp uit de collectie is de Gjall. Dit ontwerp, met hoge pool, is gemaakt van puur viscose en is, evenals de Loke, een handgeweven vloerkleed. Dit kleed voelt ultra zacht aan, waardoor het mooi toepasbaar is onder het bed in uw slaapkamer, maar ook in de living zal Gjall mooi tot zijn recht komen. Gjall is er in verschillende kleuren als wit, grijs en houtskool.

www.fabulaliving.dk