Haal de zon in huis met deze behang collectie van Eijffinger
in Behang

Haal de zon in huis met deze behang collectie van Eijffinger

Klaar me die natte, grijze winterdagen? Voor wie behoefte heeft aan wat vrolijkheid, licht en zon in huis is er de zonnige Terra collectie van Eijffinger. Laat u in dit blog inspireren door de prachtige kleuren, patronen en materialen.

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen in uw interieur blijft ook voor 2020 de trend. En daar zijn we blij mee, want natuurlijke materialen geven rust, warmte en diepte.

In de Eijffinger Terra collectie staan aardse patronen centraal staan. Rode woestijnen, uitgestrekte graslandschappen en robuuste gesteentes. Met een rijkdom aan kleuren en texturen vormen landschappen over de hele wereld een onuitputtelijke inspiratiebron voor de designers van Eijffinger. De tinten van de lagen van de aarde lopen door tot in de lucht, van warm zand tot grijze klei naar ochtenddauw en avondrood. ‘’Terra is een collectie geboren uit pure liefde voor de aarde’’ aldus de designers van Eijffinger.

Door de tijd getekend en tegelijkertijd tijdloos

De dessins zijn gebaseerd op oeroude technieken van over de hele wereld. Zo bestaat de basis van de collectie uit diverse etnische lijntekeningen, bladmotieven, oeroude batik en imposante bloemen. De patronen uit de Terra collectie geven een look & feel van geweven doeken, grasweefsel en tropisch bamboe.

De kleuren zijn geïnspireerd op natuurlijke pigmenten. Van levendige aardetinten tot zachte poeders en een aantal verrassende combinaties zoals terra met celadon en kleigrijs met turkoois.

Maak een eyecatcher van uw muur

Indrukwekkende wallpowers maken de serie compleet. Zo is er een wallpower van 225cm bij 300cm met tropische palmbladeren. Dit design is tevens verkrijgbaar in zwart-wit voor een meer vintage look. Indrukwekkend is ook de onderstaande wallpower met het kleurverloop in diepe terra kleuren, een echte eyecatcher. Deze wallpower heeft een afmeting van 300cm bij 300cm en is verkrijgbaar in de kleuren Red Earth (als afgebeeld) en Teal Green.

Eijffinger Terra & Home Fashion

En zin gekregen om uw interieur op te vrolijken deze winter? Kom eens langs bij de showrooms van Home Fashion en bekijk de mooiste behangcollecties.

Reactie plaatsen