Hoe houd ik mijn vloer schoon in de herfst?

Hoe houd ik mijn vloer schoon in de herfst?

Bladeren die aan schoenen blijven plakken, natte regenlaarzen, in de herfst is het vaak net iets lastiger om uw interieur schoon te houden. Vuil kan ongewenste problemen op uw vloer veroorzaken. Zand kan bijvoorbeeld werken als schuurpapier en beschadigingen op uw vloer achterlaten. Hier zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig kunnen vuil, vocht en zand goed opgevangen worden door een entreemat.

Forbo Coral entreemat

Binnenkomer

Een entreemat is de binnenkomer in huis. Een goede mat beschermt uw vloer tegen vuil en vocht, wat aanzienlijk tijd scheelt in onderhoud en schoonmaak. Kies daarom voor een entreemat die goed zijn werk doet. Een slechte mat waar u het materiaal van afloopt en die het vuil niet tegen houdt is zonde van uw geld.

Forbo Coral entreemat

Welke inloopmat past het best bij u?

Wat verwacht u van een inloopmat? Dat hij vuil, zand en water van buiten tegenhoudt, zodat de vloer schoon blijft, toch? Maar het is ook mooi meegenomen als de mat precies past bij uw interieur. Met de Coral entreematten van Forbo is dit beide mogelijk.

Aan de hand van uw wensen en uw woonsituatie kunt u de perfecte entreemat samenstellen. Heeft u vooral veel last van zand thuis, dan kunt u het best kiezen voor de Coral Brush. Deze schoonloopmat stopt niet alleen het meeste vuil, maar absorbeert ook een flinke hoeveelheid vocht.

Loopt u vooral veel vocht naar binnen? Dan kunt u beter kiezen voor de Coral Classic, dit is de ultieme vochtstopper. Deze mat is leverbaar in veel kleuren en oersterk tegen vocht en vuil.

De Coral Duo is een extra effectieve mat en perfect als u weinig ruimte hebt voor een entreemat. De meest exclusieve entree creëert u met een droogloopmat van Coral Luxe. Deze voelt aan als een chic tapijt en stopt een enorme hoeveelheid vocht.

De meest duurzame variant is de Coral Welcome, gemaakt van gerecyclede petflessen. De andere Coral matten zijn gemaakt met Econyl®-garen, uit onder andere hergebruikte visnetten.

Forbo Coral entreemat

Home Fashion & Forbo Coral

Coral maakt al 50 jaar hoogwaardige, zeer goed werkende entreematten. Welke variant u ook kiest, we durven gerust te zeggen dat de entreematten van Coral de beste van Nederland zijn. Daarom werken wij graag met dit merk, de uitstekende kwaliteit, de verschillende opties en de mogelijkheden qua vormgeving, geven u als klant de mogelijkheid een mat naar wens samen te stellen. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren, texturen en designs. Van neutrale tot meer uitgesproken tinten. Van subtiel tot wat meer gemêleerd. Er is dus altijd een mooie match met uw vloer te kiezen. Bovendien zijn ze nagenoeg onverslijtbaar. Coral geeft niet voor niets 5 jaar garantie.

Lisette
Door

Lisette

op 05 Jan 2021

Ik kan erover praten. Afgelopen herfst was het moeilijk om mijn vloer schoon te houden, want mijn kinderen en huisdieren speelden vaker in het achtertuin. Jammer dat ik deze blog niet eerder zag. Deze informatie kon ik goed gebruiken.

Jacoba
Door

Jacoba

op 03 Apr 2021

Klopt Helemaal Lisette, Ik moet hier ook werk van maken. Leuk dat elk type mat ook zo mooi wordt beschreven. Dat maakt het maken van een keuze veel makkelijker. Bedankt voor het delen!

Reactie plaatsen