Eijffinger Behang

Behang

Behang bij Home Fashion

Er zijn maar weinig producten waarmee u uw interieur meer sfeer kan geven dan met behang. Door één muur in een ruimte te voorzien van behang kunt u een geheel andere sfeer creëren. Wordt het een opvallend patroon of juist een subtiele structuur op de muur? Bij Home Fashion kunnen we behang ook meenemen in het totaaladvies voor uw interieur. We werken met diverse behangmerken, zoals bijvoorbeeld het Nederlandse Eijffinger.

Eijffinger Behang Home Fashion
Eijffinger Behang Home Fashion

Nieuwste collecties

Bij Home Fashion vindt u de nieuwste behangcollecties. Dankzij onze nauwe samenwerking met Eijffinger zijn onze collecties altijd up-to-date en vindt u de laatste collecties van de afgelopen twee jaar in onze showrooms. Bent u juist op zoek naar collecties van voor die tijd? Kijk dan eens op de website van Eijffinger.

Een bijkomend voordeel van Eijffinger behang is dat het goed zelf te plakken is.

Eijffinger behang
Eijffinger Natural behang

Wallpowers

Naast behang biedt Eijffinger ook Wallpowers en Wallpower cirkels. Wallpowers zijn grote, veelal muur vullende beelden. Een foto die groot wordt afgebeeld op de muur en bestaat uit bijvoorbeeld 8 verschillende behangbanen. De Eijffinger collectie bevat Wallpowers van bijvoorbeeld bloemen, landschappen en fantasiebeelden. Er zijn ook zelfklevende Wallpower stikkers verkrijgbaar. Met deze stikkers fleurt u een muur of ruimte binnen een handomdraai op.

Eijffinger behang
Eijffinger

Behang Inspiratie

Bent u op zoek naar behang inspiratie?

In onze blogs delen we regelmatig inspirerende beelden van nieuwe behangcollecties.

Behang Blogs

Eijffinger Behang