Hotel Chique voor thuis

Hotel Chique voor thuis

''Hotel Chique'' is een stijl die we steeds vaker zien. Het is eigenlijk meer dan een stijl alleen. Wanneer een interieur ‘’Hotel Chique’’ is ademt het luxe. Het gevoel dat je een chique hotel binnenstapt en wordt omringt door luxe, comfort en de mooiste, veelal natuurlijke materialen. Dat willen we natuurlijk thuis ook. Daarom komt Loft 79 met het ‘’Hotel Chic’’ thema en nieuwe stoffen. 

Loft 79 Hotel Chique gordijn

Ingetogen chique

Ingetogen chique zijn de uni’s Caine en Grays. Ze combineren prachtig met hout, fluweel en marmer. Het kleurenpalet is warm, rijk en varieert van commerciële kiezel- en kleitinten tot opvallende kruidenkleuren. Zachte, ronde vormen en natuurlijke materialen zijn goed gezelschap voor de wat stoerdere Caine en de verfijnde, dichte Grays. 

Nieuw


Dit zijn de nieuwe no nonsens gordijnstoffen van Loft79, toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit.

Bolton

Bolton is een verfijnde transparante stof geïnspireerd op de succesvolle Brooklyn stof. Deze nieuwe stof heeft een subtiel kleurenpalet in zacht vergrijsde tinten. Het dessin is leverbaar in drie kleurcombinaties met daarin oker, brique, antraciet en gewassen linnen wit.

Loft79 Bolton gordijn

Brixton

Brixton heeft hetzelfde speelse cirkeldessin als de nieuwe Ringwood stof. De warme tinten in combinatie met de zachte, velvet structuur maken deze aaibare kwaliteit een eyecatcher en waardevolle aanvulling op de bestaande collectie. Brixton is ook prachtig te combineren met Ringwood.

Loft79 Gordijn Brixton

Davon

Davon is een soepel vallende dimout kwaliteit en past perfect in bijvoorbeeld de slaapkamer. Deze gordijnstof is uitgevoerd in een rijk kleurenpalet dat goed aansluit op uw wensen. Davon is leverbaar in maar liefst 21 kleuren. 

Loft79 Davon gordijn

Ringwood

Een transparante stof met een speels all over cirkeldessin. Ringwood is organisch geïnspireerd met grafische dessins. De ronde, organische vormen uit de dessins, doorbreken de rechte lijnen. Ringwood is leverbaar in vier warme kleurstellingen; Taupe, olifantgrijs, soft lever en terra. Een warm palet aan kleuren die feilloos aansluiten op de kleuren van het seizoen.

Loft79 Ringwood

Loft79 & Home Fashion

Met Loft79 creëert u een metropolitan look en met een vleugje ''Hotel Chique'' . Benieuwd hoe? Bij Home Fashion pakken we de stalen erbij en nemen u mee op reis, waan u met de nieuwe stoffen in luxe hotelsuites en stijlvolle hotellobby’s.