Interieur in bloei

Interieur in bloei

De temperaturen zijn de laatste maanden flink gestegen, de zon was volop aanwezig en de wereld om ons heen is veranderd. Het is buiten een groene en kleurrijke oase geworden. Wilt u het voorjaar ook naar binnen halen? In dit blog delen we de meest zomerse gordijnen van dit moment.

Pioen van Artelux

Dit gordijn lijkt wel een kleurig aquarel schilderij. De gordijnstof bestaat voor 100% uit linnen en is ook nog leverbaar in twee andere kleuren dan afgebeeld, namelijk geel en blauw.

Magnolia van Artelux

Magnolia bomen staan in het voorjaar ook prachtig in bloei, helaas maar enkele weken meestal. In het interieur kunt u dit voorjaarsgevoel langer vasthouden met de gordijnstof Magnolia van Artelux. Gemaakt van 100% polyester en leverbaar in licht blauw en wit met roze. Van deze stof kunnen ook vouwgordijnen worden gemaakt.

Varen van Your Edition

Bloemen, maar ook planten geven uw interieur een zonnige uitstraling. Vandaar dat we ook hebben gekozen voor de stof Varen van Your Edition. Deze gordijnstof van 33% linnen en 67% viscose brengt de natuur naar binnen. Deze stof is leverbaar in twee kleurvarianten.

Bloesem van Artelux

Bloesem is uiteraard ook kenmerkend voor het voorjaar. Gordijnstof Bloesem van Artelux is hierop geïnspireerd. De stof bestaat voor 100% uit linnen en is leverbaar in drie kleurvarianten.

Artelux Lente

De naam van dit gordijn spreekt voor zich. Deze transparante gordijnstof is fris, luchtig en verkrijgbaar in twee kleurvarianten. De stof bestaat voor de helft uit katoen en voor de andere helft uit polyester.

Kelim Your Edition

Voor wie kleur wil toevoegen deze zomer is er de Kelim van Your Edition met een speels en vrolijk patroon. De stof bestaan voor 33% uit linnen en voor 67% uit viscose. Kelim is leverbaar in twee kleuren. Ook deze gordijnstof is geschikt als vouwgordijn.

Home Fashion

Uw interieur ook in bloei zetten? Haal de natuur in huis en experimenteer met nieuwe stijlen. Wij inspireren en adviseren u uiteraard graag! Kom eens langs in één van onze Home Fashion showrooms en laat uw interieur weer opbloeien.

Vanleeuwen
Door

Vanleeuwen

op 03 Sep 2020

Leuke artikel om te lezen. Afgelopen vakantieperiode zocht ik naar inspiratie voor een herinrichting van mijn woonkamer. Ik hoef niet verder te zoeken, want jouw blog gaf mij enkele ideetjes. Dank je hiervoor! Ik kijk uit naar meer inspirerende blogs.

Annemijn B
Door

Annemijn B

op 20 Oct 2020

Dit is net wat ik nodig had. Hoe ik vaker thuis ben, zoek ik naar leuke projecten om thuis te doen. Mijn interieur een andere uitstraling geven, is het juiste activiteit om samen met mijn kinderen te doen. Dankzij deze blog kreeg ik de juiste inspiratie. Anders was ik nog steeds bezig een activiteit te zoeken. Dank je voor zulke blogs.

Reactie plaatsen