Kendix header

Kendix

Kendix

Artex is een echt familiebedrijf, opgericht in 1947. Het begon allemaal met een interieurtextiel weverij en in 1990 is Artex onderdeel geworden van het internationale merk Hunter Douglas. Hieronder vallen ook de merken Luxaflex en Sunway.

Artex produceert voornamelijk interieurtextiel en zonwering. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming. Artex voert vandaag de dag meerdere merken namelijk; De Ploeg, Artelux, Kendix en Loft79. Ieder merk heeft een eigen gezicht en eigen collecties.


Kendix maakt stoffen met oog voor detail, deze stoffen stralen exclusiviteit uit. De collecties bevatten bedrukte stoffen, maar ook effen geweven en transparante stoffen.

Gordijnstof Constant, uit de Kendix collectie, heeft een mooi en subtiel design met verschillende onregelmatige vlakken, die een ruimte als het ware tot leven doen komen. Ishi is juist een effen gordijnstof, één gemaakt van 91% linnen, dit laat het gordijn soepel en los vallen. Het mooie aan linnen gordijnen is dat ze royaal op de grond mogen vallen, dit geeft een sfeervolle, rijke uitstraling.


Wij adviseren u graag

We nodigen u graag bij ons in de showroom in Veenendaal of Zutphen uit, om de gehele collectie van Kendix te bekijken. Ook kunt u de verschillende plooi mogelijkheden bekijken en geven wij u graag een passend advies.


www.kendix.nl