Kies voor slimme bediening van uw raambekleding

Kies voor slimme bediening van uw raambekleding

Dat Luxaflex prachtige, op maatgemaakte raambekleding levert is bekend, maar wist u dat veel van deze raamdecoratie ook heel slim te bedienen is? Wilt u bijvoorbeeld dat uw gordijnen automatisch om 7.30 uur opengaan en bij bedtijd weer dicht? De PowerView®-programmeerfunctie maakt dit gemakkelijk mogelijk. In dit blog meer over dit slimme systeem.

Slimme bediening in uw hele huis 

Zoekgeraakte afstandsbedieningen zijn verleden tijd. Nu bedient u raambekleding handig via de tablet of smartphone. Met de PowerView® App stelt u de producten met één simpele beweging af in de gewenste positie. Haal alles uit uw slimme producten door programma’s in te stellen. Gebruik daarvoor de programmeerfunctie, zodat uw raambekleding automatisch naar de voorkeursstanden bewegen. PowerView® volgt de instructies op, ook als u niet thuis bent.

Maak verbinding met andere slimme systemen in huis 

Het PowerView®-systeem is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste domotica-technologieën die momenteel op de markt zijn. Ook is PowerView® af te stemmen met de tablets en mobiele toestellen van Apple® iOS en Android.

U kunt een persoonlijke ervaring voor uw gehele woning creëren door PowerView® Motorisation te integreren met compatibele systemen voor een slim huis.

Met de PowerView® Hub kunt u de PowerView®-functies integreren met de populaire systemen van het moment. De volgende systemen worden ondersteund:

Amazon Alexa

Apple Homekit

Google Assistant

Nest®

IFTTT

Logitech®

Control4®

URC®

ELAN®

Savant®

RTI

Bediening

Met de PowerView® Pebble® Remote of de wandbediening, kunt u snel, een enkele raamdecoratie of groepen raambekleding afstellen. 

Pebble®

Pebble® is de perfecte afstandsbediening en staat zowel voor elegantie als voor eenvoud. De Pebble® is verkrijgbaar in tien kleuren en kan zes individuele producten of productgroepen aansturen.

PowerView® Pebble® Scene Controller

Een OLED scherm om vooraf geselecteerde scènes weer te geven. Scrol door de scènes en activeer ze door de pijlen en de ‘Select’-knop te gebruiken.

Wandbediening

Wandbediening die gemakkelijk te monteren is op elke muur, werkt op dezelfde manier en heeft dezelfde functies als de Pebble® Remote, maar dan vanaf een vaste plek. Ook deze is beschikbaar in verschillende kleuren.

PowerView® Hub 

De Hub verbindt draadloos met uw wifi-netwerk en is daardoor eenvoudig te plaatsen op elke locatie in huis. In de Hub worden alle instellingen opgeslagen en de scènes geactiveerd van alle PowerView® raamdecoratie. 

PowerView® Repeater 

De Repeater is een signaalversterker die in het stopcontact kan worden geplaatst om het bereik van de Hub uit te breiden door het gehele huis.

PowerView® App

Dankzij de innovatieve App kunt u een smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening voor individuele raamdecoratie of voor het hele huis. Dat kan thuis of onderweg met RemoteConnect.

Welke raambekleding van Luxaflex kan worden ingesteld met de PowerView®

Met dit innovatieve draadloze systeem kunt u alle Luxaflex® PowerView®-raamdecoratie bedienen volgens een schema dat u zelf bepaalt en instelt.

Onder de Luxaflex® PowerView®-raambekleding vallen; Silhouette® Shades, Plissé Shades, Verticale Jaloezieën, Horizontale Jaloezieën, Duette® Shades, Houten Jaloezieën, Twist® Rolgordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen.

PowerView® & Home Fashion

Home Fashion is officieel dealer van Luxaflex. In onze showrooms vertellen we u graag alles over dit handige, moderne systeem.

Reactie plaatsen