Kom in luxe thuis met Artelux

Kom in luxe thuis met Artelux

Laat u verrassen door de luxe en klasse van de nieuwe Luxury Living collectie van Artelux. Een collectie met een warme, rijke uitstraling dankzij hoogwaardige materialen als velvet. Uitgewerkt in een collectie voor thuis. Toegankelijke klasse, onderhoudsvriendelijk, probleemloos en functioneel. De rijke en aaibare stoffen zijn naast sfeerverhogende eyecatchers ook bijzonder geschikt voor de verbetering van de akoestiek en dragen bij aan een aangenaam interieur.

Artelux Gordijnen

Het assortiment van Artelux wordt aangevuld met toegankelijke klasse. De Artelux collectie aanvulling is ontwikkeld door de designers van het merk zelf. Over the top, theatraal, rijk, glorieus, maar dan subtiel afgevlakt, zodat het past binnen de Artelux filosofie.

Artelux Gordijnen

Een koninklijk kleurenpalet

Een Koninklijk kleurenpalet zorgt voor net dat beetje extra en speelt een hoofdrol in deze collectie. Een chique uitstraling, zoals in de boetiekhotels, wordt gecreëerd door warme tinten. Rijke kleuren als donkerblauw, saliegroen, goudgeel en koper lopen als een rode draad door de Luxury Living collectie.

Artelux Gordijnen

Nachtelijk blauw

Nachtelijk blauw, eucalyptus groen, diep zwart. Rijke zware kleuren die een ongekende luxe met zich mee brengen.

Contrast

Goud en groen zijn dankzij het contrast een prachtige combinatie. Groen zien we terug in de natuur. Het staat symbool voor evenwicht en harmonie. Goud daarentegen is meer aanwezig. Deze contrasten zijn ook terug te vinden in het kleurenpalet van bijvoorbeeld de nieuwe stoffen Distel en Venkel.

Artelux Gordijnen

Rijke materialen

Artelux kiest voor mooie materialen als linnen en een bijzondere technieken als een slingerweefsel dat resulteert in een open structuur. Er is aandacht voor het textiele ambacht en dat ziet u duidelijk terug in de nieuwe collectie. Hop, Wilg en Zilver zijn doektechnisch de smaakmakers van de nieuwe Luxury Living collectie.

Home Fashion & Artelux

De nieuwe gordijnstoffen Distel, Hop, Salie, Venkel en Wilg zelf ervaren? Bezoek één van onze showrooms en bekijk deze nieuwe luxe stoffen zelf.

Reactie plaatsen