Kom tot rust langs het water met Eijffinger
in Behang

Kom tot rust langs het water met Eijffinger

Eijffinger behang

Het hoofd leegmaken aan de waterkant. Even nergens aan denken, alleen de wind voelen en de schittering op het water zien. Daar is de nieuwe behang collectie Waterfront van Eijffinger op geïnspireerd. Wij vinden dat ze dit gevoel knap hebben weten over te brengen op het behang. De prints geven de natuur prachtig weer en laten ons helemaal tot rust komen. Maar oordeel zelf, in dit blog delen we diverse foto’s van deze nieuwe collectie.

Eijffinger behang

Door de natuur zelf geschilderd

Het behang uit deze collectie lijkt door de natuur zelf geschilderd te zijn. Gedroogde veldbloemen in zeefdruk, het verfijnde patroon van een kievitsei op een matte achtergrond. Woeste onvoorspelbare wolkenluchten, schuimkoppen op het wateroppervlak. De rimpeling van het water, zacht glanzend in reliëf. Zwierende bladeren en subtiel glinsterende lijnen in het veld. Wallpowers met wuivende halmen, golven in aquarel, overvloeiende kleurlagen en een boeket van gedroogde grassen. De Wallpowes zijn leverbaar in indrukwekkende afmetingen tot wel 3,5 meter breed. Deze collectie bevat alles wat de natuur aan de rand van land en water zo mooi maakt. De patronen kunnen met elkaar of met effen designs uit de collectie worden gecombineerd. De effen uitvoeringen hebben passende natuurlijke structuren.
Eijffinger behang

Gekleurd door de natuur
Zoals u misschien al had verwacht is Eijffinger bij de meeste designs trouw gebleven aan de kleuren van de natuur. Van een zachte beigetinten tot vergrijsd indigo en van salie- tot mosgroen, terra en oker. De elementen lucht, water en aarde vormen samen het kleurenpalet.

Eijffinger behang

Home Fashion & Eijffinger

De natuur ook naar binnen halen? Kom eens langs in één van onze showrooms en laat u inspireren door onze uitgebreide behang collecties. Nu we met z’n allen toch meer tijd thuis doorbrengen, kunt u nog meer plezier hebben van een nieuwe wand in uw interieur.

Eijffinger behang

Reactie plaatsen