Kymo

Kymo

Kymo is een jong en fris merk. Ze onderscheiden zich door hun vooruitstrevende ontwerpen. Kymo loopt voorop in de ontwikkeling zowel op het gebied van prints en dessins als op het gebied van toegepaste materialen. Bent u op zoek naar een karpet wat origineel en uniek is, een karpet dat net dat extraatje geeft aan uw interieur? Dan vind u bij ons in de collectie van Kymo zeker wat u zoekt.


Oprichting

10 jaar geleden is Kymo opgericht. Dat Kymo zo snel gegroeid is heeft mede te maken met hun filosofie. Go on and Create. Kymo haalt zijn inspiratie uit iedere dag. Hoe meer we zien, horen en verzamelen hoe meer we ervoor kunnen zorgen dat we iets speciaals kunnen maken. Daar gaat Kymo vanuit. Kymo ontwerpt en maakt karpetten door te kijken naar de wereld vanuit een ander perspectief. Met als doel, het creƫren en maken van prachtige tapijten. Deze prachtige karpetten hebben ervoor gezorgd dat Kymo in deze korte tijd succes heeft over de hele wereld. Kymo is 10 jaar geleden begonnen in Karlsruhe Zuid Duitsland. Op dit moment gaat Kymo verhuizen naar het Kreativpark Karlsryhe. Hier ligt de bron van creativiteit. En hier hebben ze de ruimte om een eigen showroom nee te zetten. Kymo is door de jury van Internationale Forum Design Hannover bekroond met een IF product award voor hun vooruitstrevende en uitstekende ontwerp. Hun doel is om in de toekomst nog meer design prijzen te winnen.


Grondstoffen

Kymo werkt niet met 1 soort materiaal. De karpetten lopen erg uiteen qua het gebruik van verschillende materialen. Zoals polyester, wol, tencel, polypropeen, leer en vilt. Al deze materialen worden op een bijzondere manier verwerkt zodat er een origineel ontwerp ontstaat. Kymo heeft zelfs een aantal karpetten in de collectie die ook geschikt zijn voor buiten.


Advies geven wij u graag

Bent u op zoek naar een karpet dat uw interieur compleet maakt? We nodigen u graag uit in onze showroom in Veenendaal of Zutphen om de mooie en unieke collectie van Kymo te komen bekijken. Wij vertellen u graag meer over deze bijzondere karpetten.