Loft79 gordijn

Loft79

Loft79

Artex, opgericht in 1947, is een echt familiebedrijf. In 1947 begon het allemaal met een interieurtextiel weverij en in 1990 is Artex onderdeel geworden van het internationale merk Hunter Douglas. Hier vallen merken als Luxaflex en Sunway ook onder.


Artex produceert voornamelijk interieurtextiel en zonwering. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met internationale allure. Artex voert vandaag de dag meerdere merken namelijk; De Ploeg, Artelux, Kendix en Loft79. Ieder merk heeft een eigen gezicht en compleet eigen collecties.


De gordijnstoffen van Loft79 zijn toepasbaar in zowel landelijke, moderne als Scandinavische interieurs. Het merk is gespecialiseerd in vitrage stoffen die kleurecht, zo goed als krimpvrij en daarnaast ook nog eens makkelijk te wassen zijn. Ideaal voor woningen met veel daglicht. In de collectie vindt u veel inbetweens, maar ook dichte stoffen. De 6829 is een mooi voorbeeld van een vitrage stof. Deze vitrage stof is er in wit, creme en een beige tint.

De 6923 is juist een gesloten stof. Het patroon en de prachtige glans geven de stof een luxe uitstraling, mooi toepasbaar in bijvoorbeeld de slaapkamer. Dit ontwerp is erin maar liefst zeventien verschillende kleuren, zo kunt u voor een uitbundige kleur gaan of juist wat meer ingetogen.


Wij adviseren u graag

We nodigen u graag uit bij ons in de showroom in Veenendaal of Zutphen, om de gehele collectie van Loft79 te bekijken. En samen met u de mooiste combinaties te maken.


https://loft79.nl/