Home Fashion Zutphen wordt Luxaflex Gallery Dealer

PersberichtWooninspiratie opdoen en nieuwste smarthome-snufjes testen


Home Fashion Zutphen wordt Luxaflex® Gallery dealer

Zutphen, 28 juni 2017 - Vanaf 1 juli wordt Home Fashion Zutphen Luxaflex® Gallery dealer. Met behulp van natuurlijke verlichting en realistische visuals ervaren consumenten de laatste trends op het gebied van stijlvolle raambekleding in deze nieuwe Gallery shop. Specialisten staan klaar voor een vrijblijvend, persoonlijk en vakkundig advies, maar consumenten zijn uiteraard ook welkom om zelf rond te snuffelen en inspiratie op te doen over de laatste trends. Bovendien biedt de Gallery shop de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassingen zelf uit te testen.


Luxaflex Gallery Dealer

Inspiratie opdoen voor thuis


In de Luxaflex® Gallery shop staat “licht” centraal, zodat de producten worden ervaren zoals thuis om tot de beste keuze in raambekleding te komen. Er zijn immers oneindig veel mogelijkheden qua stoffen of type raambekleding. Op een oppervlakte van meer dan 50 vierkante meter kunnen consumenten de nieuwste stoffen, aantrekkelijke dessins en innovatieve snufjes zien. Daarnaast biedt de Gallery shop ook de mogelijkheid om de nieuwste smarthome-toepassing PowerView® Motorisation te testen.

Smarthome-toepassing


PowerView® Motorisation is een nieuw bedieningssysteem, waarmee Luxaflex® raambekleding elektrisch kan worden bediend met de smartphone of tablet, of met de Pebble® afstandsbediening. Er kunnen settings worden ingesteld, waardoor raambekleding zich bijvoorbeeld automatisch aanpast aan zonsopgang en -ondergang. Deze unieke toepassing past in het toekomstbeeld van een smart home: zodra de zon ondergaat gaat de raambekleding automatisch dicht en springen de lichten aan. Duurzaam, comfortabel en nuttig tegen inbraak in de vakantieperiode.