Luxaflex Gallery Store Home Fashion

Luxaflex Gallery Store

Zutphen & Veenendaal

Luxaflex Gallery dealers bieden het meest uitgebreide overzicht van alle mogelijke Luxaflex raambekleding. Home Fashion beschikt zowel in Zupthen als in Veenendaal over een uitgebreide Luxaflex Gallery Store. Beiden zijn gevestigd in onze eigentijdse en inspirerende Home Fashion showrooms. Home Fashion is een speciaalzaak op het gebied van gordijnen, ophangsystemen, karpetten / vloerkleden, vloerbedekking en behang. Dankzij onze jarenlange ervaring , materiaal- en productkennis kunnen we deskundig advies geven. Ook bieden we een meet en montageservice, alles om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Luxaflex Home Fashion Veenendaal
Luxaflex Gallery Store Veenendaal
Luxaflex Home Fashion Zutphen
Luxaflex Gallery Store Zutphen

Het voordeel van onze Luxaflex Gallery Store is niet alleen dat wij de gehele collectie Luxaflex producten hebben, u kunt ze ook daadwerkelijk beleven en uitproberen. Alle raambekledingsproducten zijn aangebracht op ramen, zodat u precies kunt zien hoe ze werken.

Luxaflex Gallery Store
Luxaflex Gallery Store

Luxaflex binnenzonwering

Wat valt er allemaal onder Luxaflex binnenzonwering?

Hieronder ziet u welke producten er allemaal vallen onder de Luxaflex binnenzonwering collectie.

Al deze producten zijn te zien in onze Luxaflex Gallery Stores. Wilt u alvast meer lezen over de producten?

Bezoek dan onze binnenzonwering pagina.

Luxaflex Gallery store

De gehele Luxaflex Collectie

zien & ervaren

Luxaflex Binnenzonwering producten

Luxaflex Duette Shades

Duette Shades

Luxaflex Duette shades bieden zacht gefilterd daglicht, verbeteren de akoestiek in huis, verlagen de energiekosten en zijn beschikbaar met Top Down / Bottom up.

Luxaflex binnenzonwering

Houten Jaloezieën

Luxaflex Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in alle kleuren, op maat gemaakt voor elk raam, in hardhout en modern imitatiehout en leverbaar met 50 en 70 mm lamellen. 

Luxaflex Twist rolgordijnen

Twist Rolgordijnen

Luxaflex Twist rolgordijnen zijn duo rolgordijnen waarmee u de sfeer en lichtinval naar uw eigen wens aanpast. Sfeer & privacy, leverbaar in trendy kleuren en dessins.

Luxaflex Shutters

Shutters

Zonwerende raamdecoratie op maat in MDF, hout of kunststof voor ieder type raam. Door het tuimelen van de lamellen kunt u de hoeveelheid licht volledig naar wens aanpassen.
Luxaflex shades

Silhouette Shades

Luxaflex Silhouette Shades verdelen het daglicht gelijkmatig over de kamer en staan daarnaast bekend om de exclusieve stoffen en zachte lichtfiltering.

Luxaflex Plisse Shades

Plissé Shades

Luxaflex Plissé Shades met top-down/bottom-up kunnen ook aan de bovenzijde los. U kan het plisségordijn van boven naar beneden opentrekken, maar ook andersom.

Luxaflex jaloezieën

Jaloezieën 

De Luxaflex collectie bevat naast houten jaloezieën ook Horizontale Jaloezieën en Verticale Jaloezieën in aluminium.
Luxaflex rolgordijnen

Rolgordijnen

Op maat gemaakte rolgordijnen in diverse kleuren, transparanties en dessins.


Luxaflex vouwgordijnen

(Vouw) Gordijnen

Luxaflex biedt een brede keuze stoffen in uni en met patroon in verschillende kleuren en stijlen voor gordijnen en vouwgordijnen op maat.
Luxaflex Gallery Store Home Fashion

Afspraak maken?