Luxaflex PowerView: Smart shades that simplify your life

Luxaflex PowerView: Smart shades that simplify your life

Elektronica vereenvoudigt ons leven enorm. Dagelijks gebruiken we apparaten en systemen die het ons makkelijker maken. Ook processen in woningen worden aan de hand van domotica steeds verder geautomatiseerd. Luxaflex speelt hierop in met het PowerView systeem.

Gemotoriseerd bedieningssysteem

PowerView is een nieuw gemotoriseerd bedieningssysteem van Luxaflex, waarmee u uw raambekleding eenvoudig kan bedienen via een afstandsbediening, app op uw telefoon of tablet. Het is een slimme manier om lichtinval in huis te regelen, of u nu uw raambekleding naar boven of beneden wilt verplaatsen of de positie wilt veranderen.

Verschillende bedieningsmogelijkheden

Standaard wordt er een afstandsbediening bij uw PowerView raambekleding geleverd.  Luxaflex ontwikkelde hiervoor de ‘’Pebble’’, een stijlvolle handbediening die toegang geeft tot het gehele PowerView systeem. Hiermee kunt u tot zes groepen bedienen, waarbij er weer meerdere gordijnen in één groep kunnen zitten. Met één druk op de knop bedient u eenvoudig één of meerdere soorten raambekleding.

Naast de handbediening kan er ook worden gekozen voor wandbediening, welke leverbaar is in drie kleuren. Deze werkt hetzelfde als de Pebble, alleen is de wandbediening op een vaste plek bevestigd.

Powerview app

Met PowerView kunt u uw raambekleding ook gemakkelijk bedienen met een app, welke te downloaden is voor Android en Apple iOS. Met de app kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als afstandsbediening voor de raamdecoratie in huis. Met de optie ‘’Remote connect’’ kunt u vanaf elke plaats ter wereld uw raambekleding bedienen. Niet alleen handig als u bijvoorbeeld bent vergeten de gordijnen dicht te doen voorafgaand aan een vakantie, maar ook als inbraakpreventie om de indruk te wekken dat er mensen aanwezig zijn in huis. Om de app te gebruiken heeft u de PowerView Hub nodig. Dit is een apparaat dat u aan uw internetrouter koppelt, waardoor deze verbinding maakt met uw netwerk.

Scenes instellen

De ‘’Scene controller’’ is ook nog een heel handige tool om de PowerView raambekleding te bedienen. Met de ‘’Scene controller’’ kiest u een zelf geprogrammeerde scene uit, bijvoorbeeld: filmavond, zondagochtend, lezen of nacht. Zo kunt u eenvoudig uw raambekleding instellen voor deze terugkerende momenten. De ‘’Scene controller’’ is verkrijgbaar in zowel hand- als wandbediening. Hiernaast is het systeem zo ingesteld dat het zelf kan reageren op daglicht. De PowerView is bijvoorbeeld in staat zonsopkomst en –ondergang te herkennen, waardoor de raambekleding automatisch in beweging komt en in de door u ingestelde ochtend of avond positie komt te hangen.

Stelt u zich eens voor dat de gordijnen na het ontbijt automatisch opengaan, waardoor de eerste zonnestralen prachtig uw interieur oplichten, dat geeft een enorm gevoel van luxe. 

Welke Luxaflex collecties zijn te bedienen met PowerView?
Een groot deel van de Luxaflex collectie is te bedienen met PowerView. De volgende producten zijn in vele stoffen verkrijgbaar met het PowerView systeem.

  • Duette® Shades
  • Silhouette® Shades
  • Twist® Shades
  • Plissé Shades
  • Rolgordijnen
  • Horizontale Jaloezieën
  • Facette® Shades
  • Vouwgordijnen
  • Verticale Jaloezieën

Geïnteresseerd in het automatisch bedienen van uw raambekleding? In onze showrooms kunnen wij u er alles over vertellen en kunt u de producten ook zelf ervaren.

Reactie plaatsen