Luxaflex ‘s vernieuwde Horizontale Jaloezieën

Luxaflex ‘s vernieuwde Horizontale Jaloezieën

Luxaflex komt weer met iets nieuws dit voorjaar. De collectie Horizontale Jaloezieën is namelijk vernieuwd. Vanaf nu is de collectie in nóg meer kleuren en materialen leverbaar, waardoor de jaloezieën in nog meer interieurs passen. In dit blog leest u alles over de nieuwe mogelijkheden.

Nieuwe texturen en zachte kleuren

De vernieuwde Horizontale Jaloezieën collectie draait om textuur en zachtheid.

Naast de aluminium kleuren, is er een nieuwe selectie van pastelkleuren, patronen en designaccenten toegevoegd. Met deze zachte tinten is uw interieur helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! Mooie bijkomstigheid is dat de jaloezieën op een verantwoorde manier en met respect voor de natuur zijn geproduceerd van 98 procent gerecycled aluminium.

Decoratieve opties

Behalve nieuwe kleuren zijn er ook diverse decoratieve opties toegevoegd. Zo is er voor 50 mm jaloezieën een sierlijke afwerking met houten onderlat en koof aan de bovenzijde ontwikkeld en zijn de 25 mm jaloezieën nu ook leverbaar met decoratief ladderband.

Er kan gekozen worden voor de mogelijkheid het ladderband te matchen met de bovenbak en onderlat, maar natuurlijk kunt u zelf ook andere combinaties maken.

Maximaal uitzicht met MegaView®

Meer zicht naar buiten of juist privacy creëren? De 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën zijn nu verkrijgbaar in de nieuwe MegaView® uitvoering met unieke tuimelfunctie. De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot zelfs vijf meter hoog afdekken, waardoor u bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kunt creëren.

Slimme bediening

Wilt u op een stijlvolle en innovatieve manier uw raambekleding bedienen? Dat kan met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Hiermee kunnen jaloezieën worden bestuurd met Google Home, Apple Home Pod en Amazon Alexa. Een andere optie is de koord-loze en kindvriendelijke LiteRise® bediening, die nu ook beschikbaar is voor 50 en 70 mm jaloezieën.

Liever niet in de kozijnen boren?

Bevestigen zonder boren met Frame Fix™. De 16 en 25 mm jaloezieën kunnen vanaf nu ook in combinatie met FrameFix™ worden geleverd. Met dit systeem worden de jaloezieën met een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Dit maakt het systeem erg geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen.

Home Fashion & Luxaflex

Als Luxaflex dealer kunnen wij u alles vertellen over de nieuwe collectie. Daarnaast kunt u in onze showrooms veel voorbeelden zien. Kom eens langs en ontdek of de nieuwe Horizontale Jaloezieën collectie van Luxaflex iets voor u is.

Reactie plaatsen