Luxaflex

Luxaflex

Hieronder vind u altijd de meest actuele producten van Luxaflex. Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen in de winkel in Veenendaal of Zutphen, of ons vragen om een advies aan huis.

Luxaflex is al jaren een begrip in Nederland. Luxaflex produceert raamdecoratie producten van top kwaliteit. U kunt u product naar eigen wens samenstellen. Er is voldoende keus in verschillende producten, doek- en profiel kleuren en bedieningsmogelijkheden. Alle producten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Kom langs in onze showroom in Veenendaal of Zutphen om de vele mogelijkheden te bekijken.


Oprichting

In 1946 richtte Joe Hunter en Henry Sonnenberg het bedrijf Hunter Douglas Machinery Corporation op. Hun doelstelling was om samen een nieuw verwerkingsproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen. Maar dit leidde echter tot de uitvinding van de horizontale jaloezie. Deze horizontale jaloezie werd geïntroduceerd in 1951 onder de naam Luxaflex. Dit product van Luxaflex werd erg geliefd onder vele Europeanen door de functionaliteit en het design. Luxaflex gaat door met ontwikkelen en innovatie. Luxaflex bleef steeds weer nieuwe productlijnen toevoegen aan haar portfolio. Vandaag de dag staat Luxaflex Window Styling bekend als de absolute trendsetter in de wereld op het gebied van modieuze raambekleding. De collectie van Luxaflex bestaat uit binnen zonwering en horren van topkwaliteit. Luxaflex heeft diverse bedieningssystemen ontwikkeld waarbij gebruiksgemak, design en veiligheid een grote rol spelen. Bijvoorbeeld koord loze bedieningen en op afstand bedienbare producten.


Grondstoffen

Al sinds de oprichting van Luxaflex speelt maatschappelijk verantwoordelijkheid een belangrijke rol. Het doel van Luxaflex is om steeds meer duurzame producten te creëren die bijdragen aan de energie-efficiëntie van gebouwen. Alle producten die Luxaflex produceert zijn uniek. Alle raamdecoratieproducten worden speciaal voor u op maat gemaakt in één van de Europese faciliteiten. Luxaflex ontwerpt en produceert verschillende raamdecoratie producten. Alle producten hebben hun eigen eigenschappen. Of u nu het licht wilt filteren of juist het daglicht buiten wilt houden. Voor iedere wens is er een product in de collectie van Luxaflex te vinden. De collectie van Luxaflex bestaat onder ander uit: rolgordijnen, roman shades, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, houten jaloezieën, duette, plissé, twist gordijnen, facette shades, silhouette shades en horren. Voor ieder raam is er een oplossing. Ook voor draai-kiep ramen, serres en dakramen.


Advies geven wij u graag

In onze showroom in Veenendaal of Zutphen beschikken we over prachtige productdisplays, alle collectie boeken en geven we u professioneel advies. Kom lang om een kijkje te nemen hoe de producten er in werkelijkheid uitzien, en ervaar zelf het gemak van de vele verschillende bedieningsvormen. Onze vakkundige maatnemers komen bij u thuis meten.