monasch by best wool

Monasch by Best Wool

The Circular Wool Rug Company


Monasch is een exclusief merk van Best Wool in Nederland, dat sinds 1982 wollen vloerkleden voor de interieurmarkt ontwerpt en produceert, zowel voor residentieel als professioneel gebruik. Luxe moet volgens Monasch meer zijn dan een uiting van goede smaak en kwaliteit. De bedrijfsfilosofie is duurzaam, elk Monasch vloerkleed is recyclebaar. Het merk experimenteert om nuttige doeleinden te ontdekken voor gerecycled wol.


Een natuurproduct als wol staat of valt met de ambachtslieden die het verwerken. Van herders en spinners tot de eigen vaklieden die met veel oog voor detail en kwaliteit het beste uit het materiaal en de machines halen.

Werken met wol is een vak apart en bij Monasch begrijpen ze dat vak goed. Gepassioneerd door wol en mooie producten maken zij van elk vloerkleed een meesterwerk. Elk Monasch vloerkleed is het resultaat van 40 jaar wol expertise, innovatie en vakmanschap.


Om aan hoge kwaliteitseisen te voldoen, werkt Monasch met de fijnste wol uit Nieuw-Zeeland en Europa. Volledig natuurlijk als het gaat om kleur, comfort, isolatie, akoestiek en veerkracht.

Met toenemende opties in verschillende kleuren, maten, vormen en randafwerkingen maken zij elk vloerkleed op maat.


De perfectie van de natuur is altijd de inspiratiebron geweest voor het merk.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke levensstijl is wol een gezonde en goede keuze. De Monasch collectie vertegenwoordigt puur natuurlijke en luxe vloerkleden, uitsluitend gemaakt van de beste wol, duurzaam en traceerbaar tot aan de bron.


https://monaschbybestwool.com/