Nieuw bij Home Fashion; Shutters

Nieuw bij Home Fashion; Shutters

Elegant en tijdloos

Shutters, ook wel binnenluiken genoemd, zijn elegant, tijdloos en passen bij vele interieurstijlen en -smaken. Daarom hebben wij ons assortiment sinds kort uitgebreid met drie verschillende typen Luxaflex Shutters. In dit blog vertellen we alles over de eigenschappen en de voordelen.

Luxaflex Shutters 

Shutters mogelijk voor ieder raam

Heeft u kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen, brede of bijzonder gevormde ramen? Voor ieder type raam hebben wij een passende oplossing, doordat onze shutters op maat worden gemaakt zijn ongewone vormen, erkers of serres geen enkel probleem.

Hoeveelheid zonlicht en privacy zelf in de hand

Een ander voordeel van dit type raamdecoratie is dat de lamellen verstelbaar zijn, waardoor ze in staat zijn om licht te kantelen. Op deze manier kunt u de hoeveelheid zonlicht zelf zo regelen dat het mooi naar binnen valt. Niet alleen de lichtinval kunt u zelf regelen, ook het zicht naar buiten. Wilt u vrij zicht naar buiten creëren of heeft u juist behoefte aan privacy? Met shutters heeft u dit zelf in de hand. U kunt ruimtes zelfs grotendeels verduisteren als u wilt. Dankzij de verschillende montageframes en zijstijlen van de shutterpanelen worden de lichtkieren geminimaliseerd. Dat maakt dit type raambekleding ook geschikt voor op de slaapkamer

Voor wie juist extra lichtinval wenst, is de Luxaflex optie Duoflex mogelijk. Hiermee kunnen twee gedeeltes lamellen afzonderlijk van elkaar getuimeld worden. 

Luxaflex Shutters 

Kleur bekennen 

De meeste shutters zijn wit, crème, beige of zwart. Maar wist u dat Luxaflex Shutters leverbaar zijn in vele kleuren? Van zacht en warm tot kleurrijk en opvallend, het is zelfs mogelijk om, naast de standaard collectie, zelf een RAL-kleur naar wens te selecteren. 

Drie verschillende typen shutters

Bij ons kunt u kiezen uit drie verschillende soorten shutters;

Kunststof shutters, de Elements Shutters, zijn geschikt voor de badkamer of keuken en zijn beschikbaar in 24 standaardkleuren of, tegen meerpijs, in elke gewenste RAL–kleur.

MDF shutters, de Essentials Shutters, zijn mooie hoogwaardige basis shutters en leverbaar in 9 kleuren. 

En de Supreme editie, een houten shutter met keuze uit 24 lakkleuren van Abachi-hout of 23 beitskleuren van Paulownia-hout. Het hout van de Supreme Shutters wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor kwalitatief hoogwaardige shutters met stabiele lamellen gegarandeerd worden. De houtsoorten ondergaan een drogingsproces van zes maanden. Zo is het hout bestand tegen de condities van de gebruiksomgeving. Daarnaast worden de shutters voorzien van uv-remmers om kleurvervaging tegen te gaan.

Luxaflex Shutters 

De voordelen van Luxaflex Shutters op een rijtje

  • Op maat gemaakt, ook voor speciale vormen
  • Voor ieder raam een passende oplossing
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Sfeervol
  • Iedere RAL-kleur mogelijk
  • Daglicht en privacy gemakkelijk zelf te regelen
  • In de zomer perfecte zon- en warmtewering
  • Verduistering mogelijk
  • Keuze uit drie typen 

Luxaflex Shutters 

Luxaflex Shutters en Home Fashion

Heeft u ook één of meerdere ramen waar u graag shutters zou willen? We maken graag een afspraak bij u thuis, om te kijken naar de mogelijkheden. Uiteraard bent u, zodra onze showrooms weer open mogen, daar ook van harte welkom.

Reactie plaatsen