Nieuw van Eijffinger; Artifact & Oasis
in Behang

Nieuw van Eijffinger; Artifact & Oasis

Bij Home Fashion zijn we gek op behang!  Het doet zoveel met de sfeer in een ruimte en zeker in deze ‘’donkere maanden’ kan het uw interieur echt ‘’opfleuren’’. 

In dit blog delen we de nieuwe collecties van Eijffinger; Artifact en Oasis.

Artifact


Eijffinger Artifact is een fascinerende collectie. Grafisch, subtiel, minimalistisch en tegelijkertijd intrigerend met een rustiek randje. Natuurlijke materialen waren het uitgangspunt voor deze nieuwe collectie. Warme tinten van leem, krachtige klei en stoer jute worden prachtig gecombineerd met sculpturale vormen en grafische lijnen.


Het kleurenpalet van Artifact is ingetogen, vol natuurlijke tinten als linnen, beige en camel maar ook sage, aards terra, taupe, kaki, indigo, bosgroen en zwart.

Er zijn abstracte driehoekpatronen en geometrisch dessins tegen geraffineerde, glanzende achtergronden. Maar ook prachtig metallic ogende, effen ontwerpen met een tweed textiel look, mooi te combineren met de patronen uit de collectie. 

De Artifact collectie wordt compleet gemaakt met fascinerende Wallpowers. Een ontwerp dat optische diepte geeft van een klei-reliëf, een sierlijk meanderende lijn op een grof geschilderde ondergrond en een opvallend meerkleurig abstract dessin.


Oasis


Oasis is een heerlijk tropische, vrolijke collectie. Een verfrissende bries door de palmbomen, silhouetten van grote bladeren op de muur en overvliegende kraanvogels, met Eijffinger Oasis waant u zich even niet in Nederland. Deze collectie is een exotische ontdekkingstocht. Levendige dessins en eigentijdse kleuren geven een vintage gevoel aan de zo geliefde tropische trend. 

Door het bladerdek gefilterd licht speelt met schaduw op een tastbaar reliëf. Een ‘toile de jouy’ met luipaarden en tijgers die door het landschap dwalen, een vlucht kraanvogels die over de muur zweven en glinsterende metallic dieren duiken op tussen de palmen. 

Naast deze tropische behang ontwerpen bevat de Oasis collectie ook Wallpowers met weelderige lagunes, vintage palmbladeren en een paradijs om bij weg te dromen. De warme, zonnige tinten combineren uitstekend met het koele water en groen palet. 


Eijffinger & Home Fashion 

Ook zin gekregen in chique, grafische patronen op de muur uit de Artifact collectie? Of gaat u liever voor de tropische sferen van de Oasis collectie? Bij Home Fashion helpen wij u verder. Wij leveren niet alleen Eijffinger behang, maar adviseren u uiteraard ook graag.

Reactie plaatsen