Nieuw van Eijffinger;Posy
in Behang

Nieuw van Eijffinger;Posy

Wat zijn we toe aan het voorjaar na deze herfstachtige weken! Gelukkig kunt u met de nieuwe behangcollectie van Eijffinger het voorjaar alvast een beetje in huis halen!
Met de nieuwe collectie; Posy, zegt Eijffinger het met bloemen. In dit blog geven we een voorproefje van de nieuwe collectie.

Eijffinger Posy Behang

Posy
Posy is de nieuwste collectie van het Nederlandse behangmerk Eijffinger. Posy was in de Victoriaanse tijd een klein boeketje met een speciale boodschap. Een passende titel voor deze veelzeggende, bloemrijke collectie

Met Posy zet u uw muren in volle bloei. Ga terug in de tijd met grootse, veelkleurige ornamenten van gezeefdrukte bloemen. Stervormige bloementjes dansen over de muur of kies voor een sierlijke all-over bloemenprint. Bladeren, aardbeien en abstracte bloemen zijn symmetrisch over het behang geschikt. In deze collectie zijn bloemenpatronen op uiteenlopende manieren toegepast.

Eijffinger Posy behang

Wanneer u op zoek bent naar iets rustigers is er een print met een tonaal jacquard patroon met minder contrast. 

Zoals u van Eijffinger gewend bent, voegt het merk ook bij deze collectie weer enkele passende Wallpowers toe, voor nog meer bloemenpracht. Een fleurig patroon in licht pastel en diep donkergroen of een dessin met in potlood geschetste bloemen in crème en saliegroen.  

Eijffinger Posy behang

Tot slot is er nog deze onderstaande Wallpower met borduurwerk en kleine bloemetjes in indigo en donkerbruin. Posy is een vleugje klassiek, maar prachtig te combineren met de woontrends van nu. Combineer vintage met de trends van nu.

Eijffinger Posy behang

Home Fashion & Eijffinger
Bezoek onze Home Fashion showrooms en ontdek onze behangcollecties zelf. We adviseren u graag bij het kiezen van behang. Sommige Wallpowers zijn zelfs op maat leverbaar, ook hierbij helpen wij u graag.

Eijffinger Posy behang

 

Reactie plaatsen