Nieuwe collectie Duette Shades

Nieuwe collectie Duette Shades

De Duette Shades collectie van Luxaflex was al bijzonder uitgebreid en praktisch, maar daar zijn nu nog eens nieuwe stoffen aan toegevoegd. En bij nieuwe stoffen horen natuurlijk nieuwe inspirerende foto’s!

Luxaflex Duette Shades

Isolerende werking

Door de lichtinval te verbeteren kunt u uw huis in de winter warmer houden en in de zomer koeler. Duette Shades kunnen hier een goede bijdrage in leveren, dankzij de honingraad structuur. Deze structuur werkt isolerend en dat is juist bij ramen geen overbodige luxe, want tot 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis kan via het raamoppervlak ontsnappen.

Luxaflex Duette Shades

Privacy zelf regelen

Met Duette Shades stoffen kunt u lichtval en privacy prachtig regelen, dankzij een ruime keuze in transparanties, van verduisterend tot transparant. De stoffen die Luxaflex in de Duette Shades verwerkt zijn ook nog eens duurzaam en Cradle to Cradle Certified.

Naast de stofkeuze draagt het Top-Down/Bottom-Up systeem ook bij aan uw privacy. Dit systeem maakt het mogelijk om de raambekleding op verschillende manieren in te stellen. U kunt kiezen voor lichtinval, privacy of zelfs beide. Perfect voor bijvoorbeeld badkamer raambekleding of keuken raambekleding.

Luxaflex Duette Shades

Bedienen zoals u wilt

Er zijn tal van mogelijkheden voor het bedienen van uw raambekleding. Gaat u voor gemak en comfort? Dan past PowerView van Luxaflex waarschijnlijk het best bij u. Hiermee bedient u uw raambekleding vanaf iedere locatie met een smartphone, tablet of afstandsbediening, maar u kunt de producten ook koppelen met slimme assistenten als Google Home, Apple Home Kit en Amazon Alexa.

Luxaflex Duette Shades 

Een andere optie is het SmartCord. Dit oprolbare koord is een eenvoudige, maar effectieve bediening.  Het is een intrekbaar koord dat een constante lengte houdt. Hierdoor heeft u geen last van lange slingerende koorden en kunt u uw raambekleding moeiteloos, kindvriendelijk en veilig bedienen.

Tot slot is er ook nog LiteRise, dit is een koord-loos bedieningssysteem.
Het systeem werkt heel eenvoudig: u trekt de raambekleding met de hand omhoog of omlaag om de positie te veranderen. Vervolgens blijft de raambekleding hangen in de positie waarin u deze loslaat.

Dakramen, draai-kiepramen en speciale raamvormen

Een ander bijkomend voordeel is dat Duette Shades geschikt zijn voor bijna alle raamvormen, zo heeft Home Fashion voor alle ramen in huis een passende oplossing.

Reactie plaatsen