Nieuwe kleuren en materialen voor Luxaflex verticale jaloezieën

Nieuwe kleuren en materialen voor Luxaflex verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën kent u waarschijnlijk al enige tijd, maar Luxaflex heeft de collectie uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins. De lamellen waren al bijzonder veelzijdig, maar er zijn nu dus nog meer opties bijgekomen. Lees er alles over in dit blog.

 Luxaflex

Nieuw, duurzaam & fris

Luxaflex vindt de verticale jaloezieën opnieuw uit met de lancering van een nieuwe, eigentijdse collectie. Doordat ze gebruik maken van nieuwe kunststof lamellen, Cradle to Cradle-stoffen en aluminium lamellen die voor 98% uit hergebruikt materiaal bestaan, is dit een frisse en duurzame toevoeging aan de collectie. Daarnaast heeft een aantal van de aluminium lamellen de Pure Sense-afwerking gekregen. Deze afwerking is tot stand gekomen met behulp van een unieke verftechnologie, waarbij de lamellen zijn gelakt met een zachte coating in eigentijdse pasteltinten. Hiermee kunt u uw interieur in een handomdraai een fris voorjaarstintje te geven.

 Luxaflex

Maximaal zicht

Met verticale jaloezieën regelt u zelf de lichtinval en privacy in huis, doordat de lamellen kunnen worden gedraaid. Maximaal genieten van het uitzicht of de doorloop bij de schuifpui vrijhouden is ook geen probleem. Dit type raambekleding neemt namelijk in volledig geopende staat weinig ruimte in beslag. Zo bent u heel flexibel.

Akoestiek

Luxaflex staat voor innovatie. Zo is het merk altijd bezig met het verbeteren en verduurzamen van de collectie. De laatste interieuroplossing uit zich in de nieuwe, stijlvolle stoffen Riff en Sedna. Deze stoffen zijn speciaal ontworpen om de akoestiek in huis te verbeteren, door omgevingsgeluiden en galmen te absorberen. Daarnaast helpen verticale jaloezieën ook om warmte en licht in huis te reguleren, waardoor ze energie-efficiënter en duurzamer zijn. De stoffen collectie voldoet aan de hoogste internationale normen voor duurzaamheid en verantwoord materiaal gebruik.

 Luxaflex

Slimme bediening

Ieder huis en ieder raam is uniek, daarom biedt Luxaflex voor ieder type raam stijlvolle en innovatieve bedieningsopties. Zoals het slimme bedieningssysteem PowerView, waarmee u uw raambekleding vanaf afstand met behulp van uw smartphone, een afstandsbediening of via een voice assistent kan bedienen.

De voordelen van verticale jaloezieën van Luxaflex

  • Minder schitteringen 
  • Privacy en lichtinval optimaliseren 
  • Vele kleur en materiaal mogelijkheden
  • Luxaflex werkt met duurzame materialen
  • Slimme bediening op afstand mogelijk
  • Op maat gemaakt
  • Warmte en licht regulerend 

 Luxaflex

Home Fashion & Luxaflex

Bij Home Fashion bent u aan het juiste adres voor Luxaflex raambekleding. We zijn al jaren dealer van dit gerenommeerde merk en kunnen u veel van de collecties laten zien. Uiteraard geven wij u ook graag deskundig advies bij het kiezen van de juiste raambekleding.

Reactie plaatsen