Ontdek de gloednieuwe gordijncollectie van Your Edition

Ontdek de gloednieuwe gordijncollectie van Your Edition

Een nieuw jaar betekent veel nieuwe collecties, zo ook voor Your Edition. In dit blog maakt u kennis met de nieuwste gordijnstoffen van dit merk.

Your Edition

Your Edition is een Nederlands merk, gespecialiseerd in gordijnstoffen, dat sinds 2004 collecties uitbrengt voor jong en oud. De ontwikkeling van de stof en het ontwerp vindt plaats in eigen huis. Inspiratie wordt gehaald uit het leven, woonbladen, internationale beurzen, reizen, maar ook uit kleine dagelijkse dingen.

De collectie

Binnen de collectie vindt u naast een divers kleurenpalet ook een ruim assortiment in stoffen. Van ruige, stoere tot soepele, transparante en lichte stoffen. Van dicht en gesloten tot diverse maten van transparantie. Waar de zon dus in meer of mindere mate doorheen komt. Bovendien is een groot deel van de collectie ook te confectioneren tot vouwgordijn. Onderstaand enkele nieuwe stoffen uit de Your Edition collectie.

Beton

Beton is een nieuwe stoere gordijnstof die ook nog eens akoestisch is. De stof is samengesteld uit diverse materialen (12% uit Acryl, 18% uit viscose, 5% wol en 65% polyester). Beton is leverbaar in maar liefst 12 kleuren en is ook geschikt als vouwgordijn.

Cider

Cider, samengesteld uit linnen, katoen en polyester, is leverbaar in 7 bruin/groene tinten en ook geschikt als vouwgordijn.

Grint

Grint is een nieuwe inbetween gordijnstof en bestaat uit polyester en acetaat. De transparante stof is leverbaar in 7 kleurvarianten.

Inkt

De inkt van dit gordijn lijkt weliswaar uitgelopen, maar dan wel gelijkmatig op patroon. Gordijnstof Inkt is transparant en te verkrijgen in 3 kleurvarianten.

Noot

Noot is speels en aanwezig. Dit gordijn bestaat voor 97% uit polyester en de overige 3% is linnen. Noot is leverbaar in 5 kleuren.

Rots

Rots heeft een prachtige, rijke structuur en bestaat uit polyester en katoen. De stof is leverbaar in 10 natuurlijke tinten. Ook deze stof is geschikt als vouwgordijn.

Touw

Deze nonchalante inbetween bestaat voor 100% uit polyester en is leverbaar in 7 natuurlijke, warme tinten.

Twijg

Dit nieuwe ontwerp met fleurig patroon bestaat voor 100% uit polyester en is verkrijgbaar in 3 verschillende blauw/bruin tinten.

Home Fashion &Your Edition

Heeft dit voorproefje van de nieuwe collectie u nieuwsgierig gemaakt? Bezoek één van de Home Fashion showrooms en ontdek de gehele collectie zelf!

Reactie plaatsen