Ontdek de gordijnen van Luxaflex

Ontdek de gordijnen van Luxaflex

Nieuw bij Luxaflex

Luxaflex kennen we allemaal. Shades, (houten) jaloezieën, rolgordijnen, shutters, vouwgordijnen, het merk heeft talloze raamoplossingen. Maar daar komt er nu nog één bij, namelijk gordijnen! En Luxaflex kennende zal dit geen doorsnee product zijn. In dit blog meer over deze gloednieuwe innovatieve optie.

Afgestemd op uw interieur

De juiste raambekleding zorgt voor een warme uitstraling, accentueert uw ramen mooi en bevordert zelfs de akoestiek in huis. Belangrijk is natuurlijk dat u voor gordijnen kiest die passen bij uw eigen interieurstijl- en smaak. Met de nieuwe Luxaflex gordijnen collectie heeft u de keuze uit 128 stoffen en talloze kleuren en weefsels.

Bij het samenstellen van de collectie is er ingespeeld op verschillende woontrends. Niet één stijl dus, maar diverse sferen om uit te kiezen. Zo zijn er fluwelen gordijnen (stof Vayen), maar ook luchtige linnen-achtige stoffen.

Uiteraard kunnen de gordijnen op maat worden gemaakt en naar wens worden gevoerd. Bijna alle gordijnstoffen zijn ook toepasbaar als vouwgordijn. De combinatie van twee soorten raambekleding in eenzelfde stof geeft een harmonieus en elegant geheel.

HomeFashion

Plooibaar

De nieuwe gordijncollectie is verkrijgbaar in diverse plooien. Laat de gordijnen naar wens soepel vallen met een enkele plooi, dubbele plooi, dubbele retour plooi of een wave plooi. De wave plooi wordt gecreëerd met een ‘waveband’. Hierdoor valt het gordijn soepel in de plooi en ontstaat er een zogenaamd golfeffect. Meer weten over deze verschillende typen plooien, vraag ernaar in onze winkels.

Transparant of verduisterend

Naast de kleuren, texturen en plooien kunt u ook nog kiezen uit verschillende transparanties. De collectie bevat zowel transparante stoffen die het licht filteren, als dichte en verduisterende stoffen.

HomeFashion

“Hé Google, open de gordijnen!”

Misschien wel het meest opvallende aan de Luxaflex gordijncollectie is de bediening ervan. U opent de gordijnen niet op de standaard manier, maar deze zijn gekoppeld aan het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation. Smart home-liefhebbers kunnen dit systeem met hun Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest integreren, waardoor u de gordijnen met uw stem bedient. Wilt u dit liever niet, dan zijn de gordijnen ook te bedienen via de PowerView® Automation-app of de Pebble-afstandsbediening.

In beide gevallen laat u de gordijnen bewegen volgens een zelf ingesteld programma. Dit maakt het mogelijk ze s’morgens op een vast tijdstip open te doen en s’avonds weer dicht, ook als u niet thuis bent. Dit is niet alleen heel gemakkelijk en comfortabel, het kan u zelfs helpen makkelijker wakker te worden.

HomeFashion

Luxaflex gordijnen iets voor u?

Ziet u wel iets in het gemak en de luxe van gordijnen besturen via PowerView en stoffen die te combineren zijn met de andere Luxaflex producten? De nieuwe gordijncollecties zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de Luxaflex Gallery dealers. Home Fashion Zutphen en Veenendaal zijn Luxaflex Gallery dealer en laten u graag kennis maken met de nieuwe stoffen.

Eefke
Door

Eefke

op 10 Feb 2021

Prachtig hoor! Het is altijd prettig om leuke inventions toe te passen in je woning. Zo een slimme bedieningssysteem voor je gordijnen? is zeker het waard om aan te schaffen!

Reactie plaatsen